Zwarte Spirit-schepen 'toevallig' in 'De Pappenheimers'

dinsdag 13 februari 2007

Drie onbekende duo's die, in het beste geval, geholpen worden door drie bekende Vlamingen, dat is het klassieke recept van 'De pappenheimers'. In de aflevering van zondag a.s. wordt daar voor de eerste keer ongewild van afgeweken. Er zitten geen drie, maar vier BV's rond de speeltafel.

A


l vijf jaar worden de onbekende duo's met bijzonder veel zorg geselecteerd. De eerste voorwaarde daarbij is dat ze voor het grote publiek onbekend zijn.

Maar er zijn van die dingen die je niet kan voorzien. Je kan op één dag uitgroeien van nobele onbekende tot een inspirerende bekende Vlaming. Dat overkwam Wouter van Bellingen, de zwarte schepen uit Sint-Niklaas die de internationale pers haalde omdat een aantal koppels geweigerd hadden om zich door hem te laten huwen.

Enkele maanden geleden - voor alle heisa dus - werd Wouter samen met zijn goede vriend Ali Salhi geselecteerd om deel te nemen aan 'De pappenheimers'. Donderdag 8 februari is deze uitzending opgenomen.

Het concept van 'De pappenheimers' werd dus noodgedwongen voor één keer gewijzigd. De vriend van Wouter, Ali Salhi, moest het nu met maar liefst twéé bekende Vlamingen zien te redden. Het resultaat is een opmerkelijke en bij momenten hilarische uitzending.
 
De andere duo's heten Jacques De Munnynck en Mark De Munck en  Loesje De Vriese en Serge Vandriessche. Namen die u waarschijnlijk niets zeggen, maar dat kan tegen zondag alweer helemaal anders zijn. Daar durven de programmamakers zich echt niet meer over uit te spreken.

'De Pappenheimers',  zondag 18 februari om 19.55 uur op Eén.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers