Vrijdag gaat seizoen 2 van 'Home Before Dark' in premičre op Apple TV+

donderdag 10 juni 2021
© Apple Inc. 2020

Vrijdag gaat het tweede seizoen van de hitserie 'Home Before Dark' in premičre op Apple TV+. Met in de hoofdrollen Brooklynn Prince en Jim Sturgess en geďnspireerd door de echte jonge onderzoeksjournalist Hilde Lysiak.

Elke vrijdag komt er een nieuwe aflevering van 'Home Before Dark' online.


In seizoen twee van de dramatische mysterieserie treft een mysterieuze explosie een lokale boerderij en begint verslaggever Hilde Lisko (Prince) een onderzoek dat haar zal verplichten om te vechten tegen een machtig en invloedrijk bedrijf waardoor de gezondheid van haar familie en het leven in haar woonplaats Erie Harbor op het spel komen te staan.

Naast Prince en Sturgess zijn er in 'Home Before Dark' ook rollen voor Abby Miller, Kylie Rogers, Aziza Scott, Michael Weston, Joelle Carter, Jibrail Nantambu, Deric McCabe en Rio Mangini. De serie is uitvoerend geproduceerd door showrunner Dana Fox, Jon M. Chu, Joy Gorman Wettels, Howard Deutch, Dara Resnik, Russel Friend, Garrett Lerner en Sharlene Martin.

'Home Before Dark' is sinds de première op Apple TV+ in april 2020 een publiekslieveling en de serie kreeg lovende kritieken gekregen van de pers. De acteerprestatie van Brooklynn Prince werd zelfs 'gewoon verbazingwekkend'.

'Home Before Dark' wordt geproduceerd door Paramount Television Studios en Anonymous Content. Het volledige eerste seizoen van 'Home Before Dark' wordt nu gestreamd op Apple TV+.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers