Komt er (toch) een vervolg op '24'?

dinsdag 13 augustus 2019

Het ziet ernaar uit dat de legendarische actieserie '24' dan toch gereboot wordt. Dat liet zender FOX weten aan entertainmentwebsite Deadline.

De originele '24' liep van 2001 tot 2010. In 2014 was er een eenmalige terugkeer om dan in 2017 te herbeginnen als '24: Legacy'. Die laatste serie werd echter geen succes en werd al na één seizoen stopgezet.


Vorig jaar wilde men '24' nieuw leven inblazen met een soort 'rechtbankscript' en er was ook een project rond de jeugdjaren van hoofdpersonage Jack Bauer. Maar geen van beide initiatieven raakte echt verder dan een idee. Nu ziet het er dus beter uit.

'Er is niets officieels te melden, maar we zijn in gesprek met de producenten over een nieuwe invulling van het verhaal. We willen heel graag met iets komen, maar moeten er nog uitkomen', aldus FOX aan Deadline.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers