Netflix onthult laatste trailer van 'Stranger Things 4 Volume 2'

dinsdag 21 juni 2022
Foto: © Netflix 2022

Het is zes maanden geleden sinds The Battle of Starcourt terreur en verwoesting naar Hawkins bracht. De vriendengroep worstelt met de nasleep van deze gebeurtenis en wordt voor het eerst van elkaar gescheiden.

Daarnaast maken de uitdagingen die de middelbare school met zich meebrengt het er niet makkelijker op. Juist in deze lastige periode krijgt de groep te maken met een nieuwe en angstaanjagende bovennatuurlijke dreiging, met een gruwelijk mysterie tot gevolg. Het mysterie oplossen is hun enige kans om eindelijk een einde te maken aan de verschrikkingen van de Upside Down.Sinds de release van het eerste seizoen in 2016 is 'Stranger Things' uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen en heeft het meer dan 65 awards en 175 nominaties in de wacht gesleept, waaronder Emmy's, Golden Globes, Grammy's, SAG, DGA, PGA, WGA, BAFTA, een Peabody Award, AFI Program of the Year, de People's Choice Awards, MTV Movie & TV Awards, Teen Choice Awards en vele anderen. De drievoudige Emmy Award-genomineerde voor Beste Drama is één van de populairste Netflix Originals.

'Stranger Things' is gecreëerd door The Duffer Brothers en geproduceerd door Monkey Massacre Productions & 21 Laps Entertainment. The Duffer Brothers zijn samen met Shawn Levy en Dan Cohen van 21 Laps Entertainment en Iain Paterson ook de executive producers van de serie.

Cast & crew
Regisseurs: The Duffer Brothers (401, 402, 407, 408, 409), Shawn Levy (403, 404), Nimród Antal (405, 406)
Uitvoerend producenten: Iain Paterson, Shawn Levy, Dan Cohen, Curtis Gwinn, The Duffer Brothers
Gemaakt door: The Duffer Brothers
Cast: o.a. Winona Ryder (Joyce Byers), David Harbour (Jim Hopper), Millie Bobby Brown (Eleven), Finn Wolfhard (Mike Wheeler), Gaten Matarazzo (Dustin Henderson), Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair), Noah Schnapp (Will Byers), Sadie Sink (Max Mayfield), Natalia Dyer (Nancy Wheeler), Charlie Heaton (Jonathan Byers), Joe Keery (Steve Harrington), Maya Hawke (Robin Buckley), Priah Ferguson (Erica Sinclair), Brett Gelman (Murray), Cara Buono (Karen Wheeler) en Matthew Modine (Dr. Brenner)

'Stranger Things 4 Volume 2', vanaf 1 juli wereldwijd op Netflix.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers