Oui oui: Netflix onthult trailer van 'Emily in Paris' seizoen 3

woensdag 30 november 2022
Foto: © Netflix 2022

Netflix geeft de trailer vrij van 'Emily in Paris' seizoen 3. Het nieuwe seizoen van de bekroonde creator en showrunner Darren Star bestaat uit 10 afleveringen van 30 minuten en verschijnt 21 december op Netflix.

Producer en hoofdrolspeler Lily Collins keert terug als Emily Cooper, naast andere vaste gezichten als Philippine Leroy-Beaulieu, Lucas Bravo, Ashley Park, Camille Razat, Samuel Arnold, Bruno Gouery, William Abadie en Lucien Laviscount.


Over 'Emily in Paris' seizoen 3
Een jaar nadat Emily voor haar droombaan van Chicago naar Parijs is verhuisd, staat ze voor een lastige uitdaging. Zowel op werk als in de liefde moet ze keuzes maken die niet in de laatste plaats bepalend zijn voor haar toekomst in Frankrijk. Ondertussen blijft ze zich onderdompelen in de avonturen die het leven in Parijs met zich meebrengt en dat zorgt voor verrassende wendingen.


Creator, uitvoerend producent en scenarioschrijver: Darren Star
Uitvoerend producenten: Andrew Fleming, Tony Hernandez (JAX Media), Lilly Burns (JAX Media), Alison Brown, Robin Schiff
Producers: Stephen Brown, Ryan McCormick, Jake Fuller, Lily Collins, Raphaël Benoliel
Cast: Lily Collins (Emily Cooper), Philippine Leroy-Beaulieu (Sylvie Grateau), Lucas Bravo (Gabriel), Ashley Park (Mindy), Camille Razat (Camille), Samuel Arnold (Luc), Bruno Gouery (Julien), William Abadie (Antoine Lambert), Lucien Laviscount (Alfie)
Emily in Paris wordt geproduceerd door MTV Entertainment Studios, Darren Star Productions en Jax Media.

'Emily in Paris seizoen 3' is vanaf 21 december te zien op Netflix.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers