'Farmhouse Fixer' te zien op Discovery

dinsdag 6 juni 2023

Als zanger Jonathan Knight niet op het podium staat met New Kids On The Block, houdt hij zich bezig met zijn andere passie: het renoveren van oude boerenhuizen.

In 'Farmhouse Fixer' zien we hoe hij samen met ontwerper Kristina en zijn team van aannemers de meest vervallen boerderijen weer in hun glorie herstelt. Zoals de 280 jaar oude plattelandswoning die het echtpaar Kevin en Lisa Beals onlangs kochten. Het houten huis is in de loop der tijd uitgebreid met enkele aanbouwen en daar blijkt de fundering niet goed van te zijn. Een tegenvaller voor de Beals, maar ook een kans voor Jonathan en Kristina om het deel echt grondig aan te pakken en te moderniseren met behoud van de oude stijl. Als Jonathan tussendoor weg moet voor een paar concerten, laat hij Kristina de inrichting verder doen. Bij terugkomst voegt hij zelf nog een aantal bijzondere elementen toe die het helemaal af maken. De eigenaren kunnen hun ogen niet geloven als ze het resultaat zien.


'Farmhouse Fixer', vanaf woensdag 7 juni elke werkdag om 14.00 uur op Discovery.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'112 Vandaag' bij RTL 5

Welke verhalen gaan schuil achter de meldingen, wat gebeurde er ter plaatse en hoe gaat het nu met de betrokkenen? Ook vraagt '112 Vandaag' de hulp van Nederland bij het oplossen van criminele activiteiten en misstanden.
'112 Vandaag', om 21.30 uur op RTL 5.

Dossiers