'The Marvelous mrs. Maisel' seizoen 3 is nu beschikbaar op Prime Video

zondag 8 december 2019

Midge en Susie ontdekken dat het leven op tour met Shy niet alleen glamoureus is maar ook nederig maakt. Hierdoor leren ze een les over de showbusiness die ze nooit meer zullen vergeten.

Joel worstelt om Midge te ondersteunen terwijl hij zijn eigen dromen nastreeft. Abe omarmt een nieuwe missie en Rose leert dat zij zelf ook talenten heeft.


'The Marvelous Mrs. Maisel' heeft zestien Emmy Awards gewonnen waaronder Outstanding Comedy-series, drie Golden Globes waaronder Best TV Series Comedy, vijf Critics’ Choice Awards inclusief Best Comedy Series, twee PGA Awards, een WGA Award en een Peabody Award.

In de trailer van 'The Marvelous Mrs. Maisel' is het nummer 'Perfectly Marvelous' uit 'Cabaret' met een originele opname van Sutton Foster. De poster voor dit seizoen werd gefotografeerd door Annie Leibovitz.

'The Marvelous Mrs. Maisel' van de beroemde producent Amy Sherman-Palladino en uitvoerend producent Daniel Palladino, geschreven en geregisseerd door Sherman-Palladino en Palladino-sterren Emmy en Golden Globe winnaar Rachel Brosnahan, Golden Globe winnaar en driemaal Emmy winnaar Tony Shalhoub, Emmy winnaar Alex Borstein, Emmy genomineerde Marin Hinkle, Michael Zegen, Kevin Pollak, Caroline Aaron, en Emmy winnaar Jane Lynch.

'The Marvelous Mrs. Maisel' (s3), nu beschikbaar op Amazon Prime Video.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers