Afscheid in mineur voor Penny uit 'The Big Bang Theory'

zondag 28 juli 2019

Kaley Cuoco, wereldberoemd als Penny uit 'The Big Bang Theory', hoort niets meer van haar medespelers. Dat meldt Het Laatste Nieuws. 'Sinds het einde van de reeks is er weinig tot geen contact meer', aldus Cuoco.

Maar liefst 12 seizoenen en 279 afleveringen vertolkte Cuoco de rol van buurmeisje Penny in de Amerikaanse sitcom. Toen de laatste scène gefilmd werd, vond er een emotioneel afscheid plaats, maar sindsdien heeft ze niets meer van haar collega's gehoord. 'We gaan nu elk onze eigen weg. Het zal raar aanvoelen in september, het moment waarop we jaarlijks opnieuw op de set verwacht werden', legt Kaley Cuoco uit.


Veel tijd om erbij stil te staan, heeft de 33-jarige actrice echter niet. Binnenkort speelt ze de hoofdrol in 'The Flight Attendant', een serie voor de nieuwe streamingdienst van Warner Bros die ze ook produceert. Daarnaast verleent ze in het najaar haar stem aan een reeks over comicpersonage Harley Quinn.

Bron: hln.be

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers