Amazon Prime Video deelt de tweede trailer voor 'Treadstone' - VIDEO

woensdag 18 december 2019

Amazon Prime Video deelt de nieuwste trailer voor 'Treadstone', die op 10 januari 2020 wereldwijd in meer dan 200 landen op Prime Video te zien zal zijn.

'Treadstone', van de producenten van de 'Bourne' franchise, onderzoekt de oorsprong en de hedendaagse acties van Operation Treadstone. Operation Treadstone is het beruchte en geheime CIA Black Ops Program dat gebruikt wordt om rekruten op te leiden tot onmenselijke moordenaars.


Seizoen 1 van de serie volgt sleeper agents over de hele wereld terwijl ze op mysterieuze wijze worden 'gewekt' om hun dodelijke missies te hervatten.


Geproduceerd door UCP, Treadstone is ontwikkeld door en uitvoerend geproduceerd door Tim Kring ('Heroes'). Ben Smith en Jeffrey Weiner ('Bourne' franchise) executive producenten. De sterren uit de serie Jeremy Irvine, Tracy Ifeachor, Omar Metwally, Brain J. Smith, Hyo Joo Han, Gabrielle Scharnitzky, Emilia Schüle en Michelle Forbes.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers