Amazon Prime Video lanceert samenzweringsthriller 'HUNTERS' op 21 februari

woensdag 8 januari 2020

Amazon Prime Video heeft aangekondigd dat de langverwachte samenzweringsthriller 'Hunters', door David Weil, op vrijdag 21 februari 2020 in première gaat.

In de hoofdrol speelt de legendarische Academy Award winnaar Al Pacino en de serie is uitvoerend geproduceerd door Jordan Peele. Naast de lanceringsdatum zijn ook de officiële trailer en een aantal beelden vandaag vrijgegeven.


'Hunters' volgt een groep nazi-jagers die in 1977 in New York City wonen. De Hunters, zoals ze bekend staan, hebben ontdekt dat honderden hooggeplaatste nazi-functionarissen onder hen wonen en samenzweren om een vierde rijk in de VS te creëren. Het eclectische team van Hunters onderneemt een bloederige zoektocht om de nazi’s de nieuwe genocidale plannen te dwarsbomen en gerechtigheid te krijgen. In de serie spelen de volgende sterren: Logan Lerman, Jerrika Hinton, Josh Radnor, Kate Mulvany, Tiffany Boone, Greg Austin, Louis Ozawa Changchien, Carol Kane, Saul Rubinek, Dylan Baker en Lena Olin.

'Hunters', geproduceerd door Amazon Studios, Peele’s Monkeypaw Productions en Sonar Entertainment, is gecreëerd door Weil. Weil treedt op als uitvoerend producent en co-showrunner naast Nikki Toscano. Alfonso Gomex-Rejon regisseerde de pilot en is ook een uitvoerend producent.

Uitvoerend producenten zijn Win Rosenfeld van Monkeypaw Productions; Nelson McCormick en Tom Lesinski van Sonar Entertainment.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers