'Chilling Adventures of Sabrina' nieuw op Netflix

donderdag 25 oktober 2018

Van het team achter 'Riverdale' komt een nieuw, duister coming-of-age verhaal met horror, occulte praktijken en natuurlijk hekserij.

In 'Chilling Adventures of Sabrina' worstelt de jonge Sabrina (Kiernan Shipka) met haar dubbele persoonlijkheid; ze is half-mens, half-heks. Sabrina moet het opnemen tegen duivelse krachten die haar familie en de menselijke wereld bedreigen.


Van de uitvoerende producent van 'Riverdale', Roberto Aguirre-Sacasa, tevens het creatieve brein achter Archie Comics. Aguirre-Sacasa werkte samen met 'Riverdale'-medewerkers Greg Berlanti, Sarah Schechter, Archie Comics CEO Jon Goldwater en Lee Toland Krieger.

Afkomstig van Warner Bros. Television-based Berlanti Productions. De cast bestaat uit: Kiernan Shipka, Miranda Otto, Lucy Davis, Ross Lynch, Michelle Gomez, Chance Perdomo, Jaz Sinclair, Richard Coyle, Tati Gabrielle, Adeline Rudolph, Abigail Cowen, Lachlan Watson en Bronson Pinchot.

'Chilling Adventures of Sabrina', vanaf 26 oktober exclusief en wereldwijd op Netflix.


TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers