Comedians dansen in nieuwe serie 'The Funny Dance Show'

donderdag 2 april 2020

Met presentatoren Justine Marino en Heidi Heaslet, juryleden Loni Love, Allison Holker en Justin Martindale. De comedians strijden om $10,000 voor een goed doel naar keuze.

Hosts, makers en uitvoerend producenten: Justine Marino en Heidi Heaslet
Juryleden: Loni Love (comedian en co-host van 'The Real'), Allison Holker ('So You Think You Can Dance' en 'Dancing with the Stars') en Justin Martindale (comedian en tv-persoonlijkheid).


Over de show
Gebaseerd op Justine Marino en Heidi Heaslet’s liveshow 'The World Famous Comedy Store' geeft 'The Funny Dance Show' een nieuwe draai aan jouw favoriete danscompetities. De nieuwe serie laat zien wat er kan gebeuren als de meest grappige, en soms niet meest ritme gevoelige, comedians dansrivalen worden.  Of ze het nou goed doen op de dansvloer of niet, het resultaat is altijd hard lachen.

Iedere week werken twee teams van comedians met professionele choreografen en een grote groep met back-up dansers om de choreografie perfect uit te voeren tijdens een serie dance-offs, die beoordeeld worden door de jury. Als het showtime is proberen de comedians letterlijk niet hun been te breken tijdens hun optreden voor een live publiek, maar wel $10,000 te winnen voor het goede doel naar keuze.

De teams bestaan uit: Jessimae Peluso en Flula Borg vs. Candice Thompson en Maz Jobrani; Jade Catta-Preta en Marcella Arguello vs. Daniel Franzese en Irene Choi; Fortune Feimster en Willie Hunter vs. Fahim Anwar en Becky Robinson;  Ron Funches en Blair Socci vs. Adam Ray en Brad Williams; Kel Mitchell en Carly Jibson vs. Yamaneika Saunders en Jeremiah Watkins, en anderen.

'The Funny Dance Show' is een Ugly Brother Studios productie met Mike Duffy, Tim Duffy, Justine Marino, Heidi Heaslet en Rob Bagshaw als uitvoerend producenten.

'The Funny Dance Show' gaat in première op 3 april om 21.00 uur in première op E!.

Persbericht Media Tornado/E!
https://www.eonline.com/

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Corsokoorts in Sint Jansklooster' (SBS6)

In de leukste en tevens enige kroeg van Klooster komen alle afgevaardigden van de corsogroepen bij elkaar. De bloemencommissie heeft namelijk slecht nieuws. En corsogroep 'Hebbes' bestaat dertig jaar. Nu is het bij hen elke dag al feest, omdat elke dag ook je laatste kan zijn. Exact zes jaar geleden namen ze afscheid van Dennis, de broer van Patrick. Daarom heeft Patrick de leden gevraagd om iets eerder te komen. Samen feesten, samen rouwen.

'Corsokoorts in Sint Jansklooster', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers