Dan toch geen Harry-Potter-serie?

woensdag 10 juli 2019

Slecht nieuws voor de hoopvolle fans van Harry Potter. Schrijfster J.K. Rowling heeft gezegd dat er niét gewerkt wordt aan een tv-serie rond Harry Potter. Dat zegt RTL Boulevard.

Vorige week nog werden de oude geruchten over een Potter-reeks voor televisie nieuw leven ingeblazen door meer details die bekend raakten. Zo zou de serie zich gaan afspelen in de tijd voor de boekenreeks. En de serie zou bedoeld zijn voor de HBO Max, de nieuwe streamingdienst van Warner Bros.


Maar nu heeft J.K. Rowling, de schrijfster die Harry Potter bedacht, die geruchten de kop ingedrukt. 'Er zijn momenteel geen plannen om de Harry Potter-verhalen om te zetten naar een televisieserie. Ieder bericht hierover is puur giswerk', zo zegt ze.

Toch blijven veel fans hopen. Volgens hen ontkent Rowling namelijk niet dat er een serie rond het Harry Potter-universum in de maak is. Ze stelt enkel dat er géén Potter-verhalen bewerkt worden. Afwachten...

Bron: RTL Boulevard


Lees ook:
Misschien tv-reeks rond Harry Potter

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraïense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers