De eerste exen worden los gelaten in MTV's 'Ex On The Beach: Double Dutch'

zaterdag 24 november 2018
Foto: MTV - © Viacom Benelux 2018

In de vorige aflevering leerden Brody, Elias, Diaz, Djessy, Lena, Robin, Stacy en Viktor elkaar voor het eerst kennen. Elias hing zijn ketting om Djessy, Brody en Lena hebben elkaar 'fysiek' beter leren kennen en de hamvraag natuurlijk: heeft Diaz birthday sex gekregen?

Wanneer de singles een beetje hun draai beginnen te vinden in de villa, geeft de gevreesde Tablet of Terrror meteen gehoor. Welke drie singles mogen het eerste tripje naar het strand maken, om daar één van hun (beider?) exen het water uit te zien komen?

Na het avondeten verschijnen de shotjes op tafel en komen de singles los. Brody zet zijn zinnen op -weer- een nieuw project en Elias gaat op jacht.. 

Dat houdt de gemoederen in de villa flink bezig... En Diaz en zijn birthday sex?...

Wil je weten welke exen opduiken en of de singles blij zijn om ze te zien? Of Diaz zijn zin krijgt en waarom Lena en Brody beef hebben? Je ziet het a.s. zondag om 22.00 uur in de tweede aflevering van 'Ex on The Beach: Double Dutch' op MTV.

Meteen na de aflevering is er dit seizoen een 'Meekijken Met...' op zender, waarin MTV-host Koen Kardashian met een van de singles de uitzending bekijkt. Om 23.00 uur zie je op MTV de eerste editie, waarin Diaz de aflevering bekijkt met zijn vrienden.

Direct na de uitzending kun je de aflevering bekijken op de MTV play app en op MTV.nl. Daar vind je daarnaast toffe exclusieve content, zoals op maandag: 'The Morning after the Night before' - waarin de kandidaten voorafgaand en na hun feest avondje een aantal vragen beantwoorden. Dat levert verrassende antwoorden op!

'Ex On The Beach: Double Dutch', elke zondag om 22.00 uur op MTV. Kun je er geen genoeg van krijgen? Check alles over 'Ex On The Beach: Double Dutch' op MTV.nl en in de MTV Play App.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers