'De Ludwigs' terug met laatste seizoen bij Nickelodeon

dinsdag 17 september 2019
Foto: © Nickelodeon 2019

Na succesvolle eerdere seizoenen van de Nickelodeon tv-serie 'De Ludwigs' komt met het nieuwe seizoen 'De Ludwigs – Het einde van de wereld' een einde aan de populaire reeks afleveringen van de leukste familie van Nederland.

Maar de familie Ludwig verlaat Nickelodeon met een knal, want de nieuwe afleveringen zijn zowel online als op televisie te zien. Wederom brengt Nickelodeon met 'De Ludwigs' iedere schooldag spanning, mysterie, sensatie en humor met het leven van de zeven populaire broers en zusjes.


'De Ludwigs – Het einde van de Wereld' is vanaf maandag 28 oktober iedere schooldag om 19.15 uur te zien bij Nickelodeon in Nederland en België.

In dit laatste seizoen krijgen 'De Ludwigs' onheilspellende berichten die het einde van de wereld voorspellen en komt Anoosha dingen te weten over haar 'echte familie'. Maar echt alles gaat mis wanneer zij door een geheimzinnige waarzegger ontvoerd wordt. De zoektocht naar Anoosha neemt de broers en zussen uit dit samengestelde gezin mee langs musea, een rijke weldoener, het politiebureau en door de duinen naar het einde van de wereld. Lukt het hen om op tijd de puzzels op te lossen en hun zus terug te vinden?

De volledige topcast keert terug in dit nieuwe seizoen, waaronder Tooske en Bastiaan Ragas als ouders Kate en Erik. De rollen van de zeven pleegkinderen worden vertolkt door Timo Verbeek (Benny), Rosaline Lantink (Anoosha), Cedric van den Abbeele (Sam), Luca Hollestelle (Yara), Jules van der Zouwen (Valerie), Eliyha Altena (Nigel) en Yassine El Ouardi (Daniel).

'De Ludwigs - De Gevallen Ster'
Naast de spannende avonturen op televisie zijn 'De Ludwigs' dit seizoen ook online te volgen met extra video's in de reeks 'De Ludwigs – De Gevallen Ster'. Met deze cross mediale reeks, komen kinderen steeds meer te weten over 'De Ludwigs'. We volgen Valerie, in dit extra verhaal dat parallel loopt aan de lineaire serie, in haar belevenissen en avonturen.

'De Ludwigs – Het einde van de Wereld' en 'De Ludwigs – De Gevallen Ster' worden geproduceerd door Blooming Media.

Genomineerd voor Televizier-ster Jeugd 2019
'De Ludwigs SOS', seizoen vier, is genomineerd voor de Televizier-Ster Jeugd 2019. Stemmen kan nog tot en met 23 september.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers