Dit zijn de kandidaten van MTV's 'Ex on the Beach: Double Dutch' - VIDEO

dinsdag 24 april 2018

De 8 singles van het nieuwe seizoen van MTV's 'Ex on the Beach: Double Dutch' zijn bekend! Vanaf 6 mei zie je elke zondag om 22.00 uur op Viacom-zender MTV hoe Alex, Elodie, Jorden, Channah, Roy, Lie, Nico en Jamecia op een paradijselijke plek in Thailand de vakantie van hun leven lijken te gaan beleven.

Helaas ligt de Tablet of Terror te wachten om de singles van hun roze wolk te trappen! Niemand is veilig, want je ex kan zo maar uit het water aankomen om roet in het eten te gooien. Sommige exen willen verzoening, maar anderen willen maar één ding: wraak. Get ready voor een nieuw seizoen vol sex, bedrog en een vleugje humor.




We stellen de singles graag aan je voor:

De mannen: Jorden, Nico, Alex en Roy

Alex
De 27-jarige Alex ken je waarschijnlijk als de allerbeste en grootste verleider van 'Temptation Island', maar hij wil met zijn deelname aan 'Ex on the Beach: Double Dutch' laten zien dat er meer achter hem zit dan de verleider die we op TV hebben gezien. Sinds kort heeft hij zijn eigen sportschool waar hij zijn leden persoonlijk helpt om beach-ready te raken: ook al zo’n mooi voornemen. Toch omschrijft Alex zichzelf als een echte alfaman: als hij over een festivalterrein loopt grijpen alle mannen gelijk hun vriendin vast. Hij geeft aan met meerdere vrouwen tegelijk te daten, maar belooft in Thailand zijn goede kant te laten zien. Maar een lading exen en de Tablet of Terror zijn natuurlijk niet bepaald een ideale combinatie en dat kan nog wel eens voor wat opschudding zorgen in de villa…

Jorden
De Amstelveense Jorden is 27 jaar en met meer dan 400 bedpartners en zeker 50 trio’s omschrijft hij zichzelf als de ultieme playboy. Het liefst is hij dag en nacht bezig met zijn uit de hand gelopen hobby om iedere vrouw die hij tegenkomt voor zich te winnen. Handig voor zijn mannelijke huisgenoten: hij is niet te beroerd om hier wat van zijn kennis over te delen. Jorden luistert niet graag naar anderen en doet lekker wat hij zelf wil, zoals een feestje bouwen. Want waar Jorden komt, daar is het gezellig! Zijn doel in de villa? Zoveel mogelijk meiden zijn bed in krijgen. Maar of hem dat ook gaat lukken?

Roy
Roy uit het Belgische Lanaken noemt zichzelf de beste versierder en het motto van de 25-jarige luidt dan ook: 'Ge zijt geen player als ge echt goed erin zijt'. Roy wordt chagrijnig van liegende mensen en bad hair-days, maar vrouwen, feesten, voetbal en muziek brengen het beste in hem naar boven. Toch blijft zijn moeder de #1 vrouw in zijn leven; zij maakt zelfs ontbijt voor ieder meisje dat blijft slapen. Roy voelt zichzelf een wereldverbeteraar, maar toch zijn er veel meisjes kwaad op hem omdat ze zich gebruikt en geplayed voelen. Het kan dus zomaar zijn dat er een paar exen aanspoelen om Roy het leven zuur te maken…

Nico
De 23-jarige Nico komt uit Brasschaat en omschrijft zichzelf als flirterig, sportief, ijdel en als een feestvierder. Hij is ontzettend koppig en laat zich niet commanderen door anderen. Maar hoe zit dat als iemand zijn hart weet te raken? Hij ziet er misschien wat onschuldig uit, maar deze wolf in schaapskleren date vaak met meerdere meisjes tegelijk. 'Meestal na een one-night-stand laat ik niets meer van mij horen. Dus die zoeken dan ruzie als die mij zien.' Hopelijk voor hem weten deze ruziezoekers de weg naar de villa niet te vinden.

De vrouwen: Channah, Lie, Jamecia en Elodie

Elodie
De no-nonsens Hagenees Elodie is 23 jaar oud en staat bekend om haar grote mond, maar stiekem heeft ze een heel klein hartje. Ze heeft geen filter, zegt alles wat ze denkt en is ieder weekend wel op een feestje waar je haar boven alles uit hoort. Als ze dronken is wordt ze baldadig en komt ze nog wel eens thuis met een tuinkabouter of bloempot. Jordi, uit het vorige seizoen, is echt haar type. 'Ik ben bij iedere aflevering bijna van mijn stoel gegleden toen ik hem zag hoor'. Hopelijk voor Elodie komt er dit seizoen een Jordi look-a-like voorbij. Of misschien spoelt Jordi zelf weer aan op de Thaise stranden…

Channah
Channah uit Amsterdam is 23 jaar en heeft een imposant lijstje met exen, waaronder enkele BN’ers. Momenteel is ze eventplanner en make-up artiest, maar eigenlijk wil ze piloot worden. Ze kan best direct zijn en flapt er alles uit, maar realiseert zich vaak achteraf dat ze best iets aardiger had mogen zijn. Channah is iedere week wel weer verliefd op iemand anders en hoopt ook in de villa liefde te vinden. Zal dit haar lukken?

Lie
Voor de 24-jarig Lie is België eigenlijk te klein. She thinks big en ze woonde dan ook al een aantal jaren in LA. Ze wist 10 jaar geleden al zeker dat ze heel veel tatoeages wilde laten zetten en dat is gelukt. 'Enkel de voorkant hou ik vrij, want dat is hetgeen dat iemand vrouwelijk maakt.' Ze omschrijft zichzelf als sexy, cute en psycho. Ze kan er niet tegen om afgewezen te worden en wanneer ze verliefd is laat ze niet zo snel los, controleert ze hem graag en is ze jaloers. Met een huis vol knappe mannen en vrouwen zijn er genoeg redenen om jaloers te zijn. Als dat maar goed gaat…

Jamecia
De 27-jarige Jamecia runt samen met haar zus een beautysalon in Gent, maar is in het weekend een grote losbol. Jamecia drinkt graag een glaasje en als ze dat doet wordt ze handtastelijk en flirterig. Ze omschrijft zichzelf als toffe exotische meid die graag feest en vol verrassingen zit. Er zijn eigenlijk geen dingen die ze niet zou doen op TV; ze houdt van aandacht en weet van jongs af aan al dat ze voor de camera wil staan. Boven aan haar bucketlist staat een shoot voor de Playboy. Jamecia hoopt in de villa haar ideale partner te vinden en vindt Alex echt een droomman… Komt dat even goed uit! Zal zij haar klauwen in hem weten te zetten in dit nieuwe seizoen van 'Ex on the Beach: Double Dutch'?

'Ex on the Beach: Double Dutch', vanaf 6 mei elke zondag om 22.00 uur op MTV en daarna op MTV.nl en in de MTV Play App.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers