Eerste beelden van tweede seizoen van Netflix Original-serie 'Sex Education'

zaterdag 16 november 2019
Foto: © Coopr/Netflix 2019

'Sex Education' is het verhaal van Otis Milburn, een onervaren en sociaal onhandige scholier die bij zijn moeder Jean, een sekstherapeut, woont.

In het eerste seizoen hebben Otis en zijn vriendin Maeve Wiley binnen hun school een kliniek voor sekstherapie opgezet, van waaruit Otis zijn 'ervaring' en adviezen op het gebied van sex met zijn medeleerlingen deelt. In seizoen 2 moet Otis als laatbloeier zijn nieuw ontdekte seksuele driften leren te beheersen om de relatie met zijn vriendin Olga te laten slagen, terwijl ook de spanning tussen Maeve en hemzelf steeds intenser wordt. Ondertussen is Moordale Secondary in de greep van een uitbraak van Chlamydia, waardoor er nog meer nadruk wordt gelegd op seksuele voorlichting. Daarbij zorgt de komst van een aantal nieuwe kinderen in de stad voor flink wat onrust.

Wat staat ons te wachten in het tweede seizoen?

- De BFF relatie tussen Maeve en Aimee is sterker dan ooit sinds Aimee 'the Untouchables' heeft gedumpt.
 - Eric merkt dat zijn herboren zelfvertrouwen een voor hem nogal onbekende vorm van aandacht trekt.
- Adam zit op de militaire academie en worstelt nog steeds met zijn gevoelens voor Eric.
- Lily heeft haar seksuele inspanningen even on hold gezet om zich te concentreren op haar creatieve talenten en vindt een nieuwe vriendin in Olga.
- Jackson wordt uitgedaagd om zijn spieren in te wisselen voor een dosis brainpower en gaat nog steeds gebukt onder de druk van zijn ouders om te slagen.
- De relatie tussen Jean en Jakob is geen geheim meer en dus moeten ze leren om te gaan met een leven als modern gezin. De onwaarschijnlijke band tussen Jean en Mrs Groff groeit langzaam naar een echte vriendschap.

'Sex Education' keert in 2020 terug naar Netflix met acht gloednieuwe afleveringen. De serie is geschreven en gemaakt door Laurie Nunn en geproduceerd door Eleven. Het tweede seizoen wordt geregisseerd door Ben Taylor, Alice Seabright en Sophie Goodhart. Jamie Campbell, Laurie Nunn en Ben Taylor zijn als Executive Producers verbonden aan de serie.

De 'Sex Education'-cast bestaat uit Asa Butterfield ('Ender’s Game', 'Hugo'), Gillian Anderson ('The Crown', 'The Fall'), Emma Mackey ('The Winter Lake', 'Eiffel', 'Death on the Nile'), Ncuti Gatwa ('Stonemouth', 'The Last Letter From My Lover'), Connor Swindells ('The Vanishing', 'VS'), Aimee-Lou Wood ('Louis Wane'), Kedar Williams-Stirling ('Will, Roots', 'Wolfblood'), Chaneil Kular ('Informer'), Simone Ashley ('Broadchurch'), Mimi Keene ('Tolkien', 'Close'), Tanya Reynolds ('Emma', 'Delicious'), Mikael Persbrandt ('Invisible Heroes', 'The Girl in the Spider's Web', 'The Hobbit', 'King Arthur'), Patricia Allison ('Les Miserables', 'Moving On'), Jim Howick ('Broadchurch'), Rakhee Thakrar ('Four Weddings and a Funeral'), Samantha Spiro ('Game of Thrones', 'Tracey Ullman's Show', 'Babs', 'Doctor Who') en Alistair Petrie ('Deep State', 'Rogue One', 'Night Manager').

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers