Eerste trailer van Matt Groening's Netflix Original 'Disenchantment' - VIDEO

woensdag 25 juli 2018

Afgelopen weekend lanceerde Netflix op 'San Diego Comic Con' de eerste officiële trailer van Matt Groening's langverwachte animatieserie 'Disenchantment'.

'Disenchantment'  is ontwikkeld door de geestelijke vader van 'The Simpsons' en is een 10-delige adult animated komedie-fantasie serie die gaat over drie onwaarschijnlijke vrienden - een prinses, een elf en een demon - in een Middeleeuwse fantasiewereld. De stemmen worden ingesproken door Abbi Jacobson ('Bean'), Nat Faxon ('Elfo') en Eric Andre ('Luci'), samen met John DiMaggio, Billy West, Maurice LaMarche, Tress MacNeille, David Herman, Matt Berry, Jeny Batten, Rich Fulcher, Noel Fielding en Lucy Montgomery.


Alle 10 afleveringen van 'Disenchantment' zijn vanaf 17 augustus exclusief en wereldwijd te zien op Netflix.



De hoofdrolspelers

Bean (Abbi Jacobson)
Princess Tiabieanie 'Bean' is een 19-jarige alcoholverslaafde prinses, de dochter van King Zøg. Haar moeder, Queen Dagmar, overleed toen Bean nog klein was. Bean groeit op in een afbrokkelend, patriarchaal koninkrijk met de wetenschap dat ze er nooit zal mogen regeren, terwijl haar half-broer Derek lang niet zo bekwaam is als zij. Ze verlangt ernaar de wereld buiten het kasteel te ervaren en haar plek te vinden.

Elfo (Nat Faxon)
Elfo is een 19-jarige elf uit de beschutte, verborgen wereld van Elfwood. Ondanks dat Elfo enthousiast en optimistisch is met een extreem grote hoeveelheid kennis over snoep, voelde hij zich altijd al een beetje anders dan de andere elfen. Zo vertrok hij uit Elfwood op zoek naar het avontuur dat hij miste.

Luci (Eric André)
Luci is Bean’s persoonlijke demon. Ze krijgt Luci als een mysterieus geschenk afkomstig van een mysterieuze bron om mysterieuze redenen. Luci is een relatief jonge demon (maar zou ook duizenden jaren oud kunnen zijn) en zijn aanstelling voor Bean is zijn eerste.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers