Eurosport start wielertalkshow 'Kop over Kop'

zondag 29 september 2019

Eurosport brengt rond het WK Wielrennen in Yorkshire de wielertalkshow 'Kop over Kop'. Vanuit het Shimano Experience Centre in Valkenburg blikt Sander Kleikers in de eerste aflevering o.a. vooruit op de medaillekansen van Marianne Vos en Mathieu van der Poel.

Dat doet hij met gasten Michel Cornelisse, Karsten Kroon en Tom Dumoulin! Met de Maastrichtenaar gaat het uiteraard ook over zijn verloren seizoen en de veelbesproken overstap naar Jumbo-Visma.


Als Home of Cycling wil Eurosport wil met 'Kop over Kop' het wielerportfolio nog verder uitbreiden. Juist rondom de grote rondes is er genoeg ruimte om alle facetten van het wielrennen te bespreken. Met Sander Kleikers, die voor Eurosport verslag heeft gedaan van o.a. de Giro d'Italia en Vuelta Espana en voor L1 Tour de L1mbourg presenteert hebben we een anchor die midden in het wielerpeloton staat. Wekelijks schuiven er twee analisten van Eurosport en een gast uit de wielerwereld aan bij Sander om de actualiteiten rond het wielrennen te bespreken.

In eerste instantie gaat het om twee uitzendingen, gecentreerd rond het WK Wielrennen in Yorkshire, met de intentie om hier in 2020 een vervolg aan te geven.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers