Finse rol voor Matteo Simoni

woensdag 29 januari 2020

Na eerder een rol te hebben versierd in de Ierse film 'The Racer', speelt Matteo Simoni binnenkort mee in de Finse reeks 'Cold Courage'. Dat lezen we in Het Nieuwsblad.

De reeks is gebaseerd op de boeken van schrijver Pekka Hiltunen en gaat over twee Finse vrouwen die in Londen actief zijn in een geheime organisatie tegen de misdaad. Matteo Simoni krijgt de rol van Rico en zal in alle afleveringen te zien zijn.

'Matteo is een topacteur, een echte cutie', klinkt het bij Viaplay, de Finse streamingdienst achter de reeks. 'Met zijn internationale uitstraling als latin lover spreekt hij heel wat Europeanen aan, ook in Finland.'


Simoni krijgt het gezelschap van collega-acteur Jurgen Delnaet, goed voor een kleine gastrol, en de Vlaamse regisseur Kadir Balci, die de regie van enkele afleveringen op zich neemt.
In Vlaanderen zal VTM de reeks uitzenden, maar wanneer dat het geval is, is momenteel nog niet bekend.

Bron: Het Nieuwsblad


TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers