Haat, liefde en tranen in tweede aflevering MTV's 'Just Tattoo of Us Benelux'

zaterdag 23 maart 2019
Foto: MTV - © Viacom Benelux 2019

Hoeveel drama brengt aflevering twee van 'Just Tattoo of Us Benelux'? Onder leiding van MTV-hosts Jaimie Vaes en Koen Kardashian trappen hartsvriendinnen Rachel en Jaimy de avond af.

De meiden kennen elkaar van de middelbare school, waar Jaimy enorm werd getreiterd door Rachel. Toch werden de twee door de jaren heen allerbeste vriendinnen. Maar zijn de besties echt zo close of zijn ze het verleden nog niet helemaal vergeten? Tattoo artists Kirby van Beek (@kirbyvanbeek) en Tim Masbaitoeboen (@Q.ink) buigen zich over de tattoos van de meiden. Is het een 'make or break' voor de vriendschap?

Het tweede duo dat elkaar versiert in de ‘worst possible way’, bestaat uit de vrienden Jari en Vincent. Ook zij kennen elkaar van de middelbare school. Ze zijn van plan elkaar flink aan te pakken, maar met een lach. Tattoo artists Nicky (@tattoonicky) en Carmen (@carmenjimstattoo) zetten de door de vrienden voor elkaar ontworpen kunstwerken. Is de vriendschap tussen deze Vlaamse 'zotte' vrienden sterk genoeg om een vreselijke tattoo te overleven?

Ben je benieuwd welke plaatjes deze getalenteerde artiesten in de show hebben getatoeëerd? Kijk dan 'MTV’s Just Tattoo of Us Benelux' elke zondag om 21.30 uur op MTV.

Zondag 24 maart om 20.00 uur: interactive Instagram Stories take-over met social host Channah
Kun je niet wachten op de tweede aflevering van 'MTV's Just Tattoo of Us Benelux'? Dat hoeft ook niet! Onze Social Host Channah geeft je zondagavond vanaf 20.00 uur namelijk al de eerste scoops! Tijdens haar wekelijkse take-over van de MTV Instagram Stories beantwoordt ze onder andere vragen over de show en bekijkt ze voor het eerst een sneak peek van de aflevering.

Check it out: Instagram Stories take-over met Channah: zondag 24 maart om 20.00 uur op @mtvnl en @mtvbe - #JustTattooOfUsBLX

'Just Tattoo of Us Benelux' wordt geproduceerd door Tigris Media BV.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers