Hailee Steinfeld presenteert MTV EMA 2018 LIVE vanuit Bilbao

vrijdag 12 oktober 2018

Niemand minder dan Academyģ Award genomineerde actrice en recording artist, Hailee Steinfeld, presenteert dit jaar de MTV EMA 2018 vanuit Bilbao.

MTV maakte dit via een Facebook Live Sketch op al haar internationale platforms bekend. Viacom-zender MTV zendt de spectaculaire awardshow op zondag 4 november vanaf 21.00 uur LIVE uit.


De winnares van 'Best Push Artist 2017' wist ook nog eens voor 2018 een nominatie voor 'Best Pop' te bemachtigen naast Ariana Grande, Camila Cabello, Dua Lipa en Shawn Mendes.

Steinfeld stond recentelijk nog op het MTV podium tijdens de 'Isle of MTV' in Malta. Hier gaf ze een spetterend optreden vol met bekende hits zoals 'Love Myself', 'Starving' featuring Zedd, 'Most Girls', en 'Let Me Go' featuring Florida Georgia Line. Aan het begin van 2018 droeg Steinfeld bij aan de Fifty Shades Freed Original Soundtrack 'Capital Letters'. Ook was ze samen op tournee met Katy Perry door de UK en met Shawn Mendes door de US.

Naast haar bloeiende muziekcarrière is Steinfeld een Academy® Award-genomineerde en veelgeprezen actrice. In 2016 speelde ze in 'The Edge of Seventeen' waarin ze twee Critics 'Choice Award-nominaties en een Golden Globe®-nominatie voor behaalde. Steinfeld speelde onlangs in de blockbuster 'Pitch Perfect 3'. Haar volgende hoofdrol zal Paramount's 'Bumblebee' zijn - de eerste spin-off in het nieuw gecreëerde 'Transformers'-universum. Ook vertolkt ze binnenkort het karakter van 'Spider-Gwen' in de geanimeerde 'Spiderman: Into the Spider-Verse' en is ze op dit moment aan het draaien voor de originele Apple-serie Dickinson over de negentiende-eeuwse dichter Emily Dickinson.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers