In november te zien op E!

vrijdag 1 november 2019

Schakel in op E! voor het beste beelden van de 'E! People's Choice Awards!' Live From The Red Carpet hoef je niets te missen van de momenten waarop de sterren en beroemdheden laten zien wat ze in huis hebben.

Alleen op E! zie je hoe het er echt op de rode loper aan toe gaat. We leggen elk spontaan moment van de avond vast en zenden de leukste en meest originele gesprekken met beroemdheden uit. De populairste sterren komen allemaal voorbij tijdens 'The E! People’s Choice Awards 2019'.


'Live From The Red Carpet' op zondag 10 november om 1.00 uur. De 'E! People's Choice Awards' op zondag 10 november om 3.00 uur.

'Dating: No Filter'
Seizoen gaat op maandag 4 november om 21.00 en 21.30 uur in premiére

Daten is vandaag de dag niet makkelijk. Maar we kunnen er in ieder geval wel om lachen, toch? In juli zie je op E! hoe uitgesproken comedians in de nieuwe serie 'Dating: No Filter' een hilarische blik werpen op singles die op een blind date gaan. Bereid je voor op hun bijzondere commentaar en singles die hopen hun perfecte match te ontmoeten en de liefde te vinden. Van lachwekkende momenten tot hartverwarmende romantiek, bereid je voor op een goudeerlijke - en supergrappige - nieuwe kijk op de zoektocht naar de liefde.

'Botched'
Seizoen 6a gaat op vrijdag 8 november om 21.00 uur in premiére. Seizoen 6a gaat op vrijdag 15 november om 21.00 uur in premiére.

In de zoektocht naar perfectie, kunnen de inspanningen van sommige mensen om hun uiterlijk te verbeteren tot verrassende - en vaak afschuwelijke - resultaten leiden. De wereldberoemde plastisch chirurgen Terry Dubrow en Paul Nassif repareren de schade tijdens een gloednieuw seizoen van 'Botched', dat in november op E! in première gaat.

'Keeping Up With The Kardashians'
Seizoen 17 gaat verder op zondag om 21.00 uur

Op E! gaat het gloednieuwe seizoen van 'Keeping Up with the Kardashians' deze maand verder. Een seizoen met veel drama, glamour en een lach en een traan. Zie hoe Amerika’s favoriete familie op de voor hun kenmerkende manier triomfen viert en tragedies overwint, waarbij ze elkaar ondersteunen in goede en in slechte tijden.

'True Hollywood Story'
Meer afleveringen op zondag om 22.00 uur

In november zie je op E! meer afleveringen van de serie die vanuit Hollywood verslag doet van de meest meeslepende verhalen. 'True Hollywood Story' pakt de dingen anders aan en geeft een stem aan de momenten die de popcultuur hervormen. Elke op zichzelf staande documentaire gaat dieper in op een onderwerp, krantenkop of persoon die een ware revolutie, verandering of verschuiving in de popcultuur teweegbracht. De verhalen worden verteld door de mensen die de hoofdrol speelden. Dit seizoen onderzoekt E! onderwerpen variërend van NXIVM, de zelfbenoemde zelfhulpgroep die als sekte is bestempeld, tot de invloed van Kim Kardashian West op sociale media, mét unieke inzichten van de vrienden en familie van de reality-tv-ster. Schakel in op E! en ontdek de waarheid achter de krantenkoppen.

'Nightly Pop'
Meer afleveringen op donderdag om 22.00 uur en op zaterdag om 22.00 en 22.30 uur

Pas op Hollywood, 'Nightly Pop' staat op jullie te wachten! Met de wildste en sappigste roddelverhalen van de afgelopen week, is 'Nightly Pop' dé bron voor al jouw entertainmentnieuws. Ongefilterd, onverwacht en altijd ongehoord. Stem deze maand af op E! om niets te missen!

Persbericht E! - Media Tornado
https://www.eonline.com/

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers