'It's beginning to look a lot like Netflix'

vrijdag 25 oktober 2019
© Netflix 2019

Netflix laat je gloednieuwe Nederlandse beelden zien van de allereerste Netflix Original animatiefilm 'KLAUS'. Een feelgood kerstfilm voor het hele gezin en met de stemmen van niemand minder dan Frank Lammers (Klaus), Henry van Loon (Jesper) en Birgit Schuurman (Alva) belooft het sowieso een fijne kerst te worden.

Maar er is meer, want Netflix zorgt ervoor dat je er warmpjes bij zit met de Kerst. Of je nou een vrolijke komedie wil voor het hele gezin of een magische, romantische film, het is er allemaal dit jaar.

Vanaf 15 november 2019
'KLAUS'

De jonge Jesper, de slechtste student van de postacademie, wordt gestationeerd op een eiland helemaal bovenaan de poolcirkel. Een eiland waar de lokale en altijd ruziënde bevolking nauwelijks woorden met elkaar wisselt, laat staan brieven. Jesper staat op het punt om het allemaal op te geven tot hij een bondgenoot vindt in de lokale leerkracht Ava. En hij maakt kennis met Klaus, een mysterieuze timmerman die alleen woont in een hut vol handgemaakt speelgoed. Deze bijzondere en ongewone vriendschappen brengen vreugde terug in Smeerenburg en zorgen voor een nieuwe generatie van vrijgevige en gelukkige buren, magische legendes en kerstsokken die met zorg aan de schoorsteen worden opgehangen.

Met Nederlandse stemmen van Frank Lammers (Klaus), Henry van Loon (Jesper) en Birgit Schuurman (Ava).

Amerikaanse stemmencast: J.K. Simmons, Jason Schwartzman, Rashida Jones, Joan Cusack, Norm Macdonald, Will Sasso.

Geregisseerd door: Sergio Pablos
Verhaal door: Sergio Pablos
Screenplay door: Sergio Pablos, Jim Mahoney, Zach Lewis
Geproduceerd door: Jinko Gotoh, p.g.a (The Little Prince, The Lego Movie 2), Marisa Román p.g.a, Sergio Pablos p.g.a., Matthew Teevan, Mercedes Gamero, Mikel Lejarza, Gustavo Ferrada

[video]

Vanaf 1 november 2019
'Holiday in the Wild'

Om niet in een sleur te geraken wanneer hun zoon vertrekt om te studeren, boekt Manhattanite Kate Conrad (Kristin Davis) een ‘tweede honeymoon’ met haar man. Maar in plaats van haar te bedanken, verbreekt hij plotseling de relatie: verslagen gaat Kate in haar eentje op safari in Afrika. Tijdens een omweg door Zambia, helpt zij haar piloot, Derek Holliston (Rob Lowe), om een klein weesolifantje te redden. Ze vangen hem samen op in het lokale olifantenweeshuis en Kate besluit haar vakantie te verlengen tot na Kerst. Ver weg van de moderne luxe van thuis bloeit Kate open, temidden van majestueuze dieren en landschappen, maar zou de liefde voor haar nieuwe omgeving ook kunnen uitbreiden naar de man waarmee ze haar avontuur deelt?

Met: Kristin Davis, Rob Lowe
Geregisseerd door: Ernie Barbarash
Geschreven door: Neal Dobrofsky & Tippi Dobrofsky
Uitvoerende producenten: Eric Jarboe, Amanda Phillips Atkins, Jimmy Townsend, Neal Dobrofsky, Tippi Dobrofsky, Kristin Davis, David Fleming, Rob Lowe
Geproduceerd door: Brad Krevoy, Amy Krell, Vlokkie Gordon

Vanaf 8 november 2019
'Let it Snow'

Wanneer een klein dorpje op kerstavond ondergesneeuwd wordt, veranderen de vriendschappen en liefdeslevens van een groep middelbare scholieren. Een gestrande popster, een groep competitieve dansers, een mysterieuze vrouw gewikkeld in aluminiumfolie en een episch feest in de lokale Waffle Town, op kerstochtend zal niks meer hetzelfde zijn. 'Let it Snow' is gebaseerd op de bestseller van John Green, Maureen Johnson en Lauren Myracle.

Regisseur: Luke Snellin
Schrijver: Victoria Strouse
Gebaseerd op: besteller en jongerenroman Let it Snow van John Green, Maureen Johnson en Lauren Myracle.
Geproduceerd door: Dylan Clark, Alexa Faigen
Cast: Isabela Merced, Shameik Moore, Kiernan Shipka, Odeya Rush, Jacob Batalon, Miles Robbins, Mitchell Hope, Liv Hewson, Anna Akana en Joan Cusack

Vanaf 21 november 2019
'The Knight Before Christmas'

Nadat een tovenares de middeleeuwse ridder Sir Cole (Josh Whitehouse) naar het hedendaags Ohio brengt tijdens Kerst, wordt hij vrienden met Brooke (Vanessa Hudgens), een slimme en vriendelijke scheikundelerares die al lang niet meer in de liefde gelooft. Brooke maakt Sir Cole wegwijs in de moderne wereld en helpt hem met zijn mysterieuze zoektocht - de enige mogelijkheid om hem terug naar huis te brengen. Maar terwijl hij en Brooke dichter naar elkaar toegroeien, begint Sir Cole te twijfelen over hoe graag hij eigenlijk terug wil naar zijn oude leven. 'The Knight Before Christmas' is geregisseerd door Monika Mitchell ('The Christmas Contract', 'Royal New Year’s Eve'), met rollen voor Emmanuelle Chriqui, Isabelle Franca, Ella Kenion, en Jean-Michel Le Gal.

Met: Vanessa Hudgens, Josh Whitehouse, Emmanuelle Chriqui, Harry Jarvis, Mimi Gianopulos, Ella Kenion
Geregisseerd door: Monika Mitchell
Screenplay door: Cara Russell
Uitvoerend producenten: Amanda Phillips Atkins, Eric Jarboe, Jimmy Townsend, Lorenzo Nardini
Geproduceerd door: Brad Krevoy, David Anselmo, Kieran Corrigan, Vanessa Hudgens
Consulting Producers: Mark Amato, Vince Balzano

Vanaf 28 november 2019    
'Holiday Rush'

De populaire New York radio DJ Rush Williams (Romany Malco) verwent zijn kinderen al sinds zij hun moeder zijn verloren. Helaas bezorgen zijn kinderen hun dure verlanglijstjes precies wanneer hij zijn baan verliest. Om Rush te helpen, besluiten zijn producer Roxy Richardson (Sonequa Martin-Green) en zijn tante Jo (Darlene Love) om een ander radiostation te kopen -mits de familie Williams kan besparen en eenvoudiger kan leven. In deze hartverwarmende film groeien een liefhebbende vader en zijn kinderen dichter naar elkaar toe en opent hij zijn hart voor de liefde wanneer ze allemaal leren dat ware vreugde niet komt van wat je hebt, maar van de mensen om je heen.

Met: Romany Malco, Sonequa Martin-Green, Darlene Love, Tamala Jones, Deon Cole, LaLa Anthony, Roscoe Orman, Amarr M. Wooten
Geregisseerd door: Leslie Small
Geproduceerd door: Sean Dwyer, Elizabeth Cullen, Julie DiCataldo
Co-geproduceerd door: Greg Cope White
Geschreven door: Sean Dwyer, Greg Cope White

Vanaf 5 december 2019
'A Christmas Prince: The Royal Baby'

Het is Kerstmis in Aldovia en de koninklijke baby is op komst! Koningin Amber (Rose McIver) en Koning Richard (Ben Lamb) maken zich klaar voor de geboorte van hun eerste kindje, maar eerst moeten ze Koning Tai (Kevin Shen) en Koningin Ming (Momo Yeung) van Penglia ontvangen om een 600-jaar oude wapenstilstand te hernieuwen. Maar wanneer het, van onschatbare waarde, verdrag verdwijnt, wordt de vrede in gevaar gebracht en doemt er een oude vloek op. Amber heeft tot middernacht,op Kerstavond, om erachter te komen wie de dief is, want de veiligheid van haar familie en haar koninkrijk hangt hiervan af. Regisseur John Schultz ('A Christmas Prince: The Royal Wedding') en schrijver Nathan Atkins ('A Christmas Prince', 'A Christmas Prince: The Royal Wedding') zijn terug voor het derde deel van 'The Christmas Prince'.

Met: Rose McIver, Ben Lamb, Alice Krige
Geregisseerd door: John Schultz
Screenplay door: Nate Atkins
Verhaal door: Nate Atkins
Gebaseerd op: Characters created by Karen Schaler
Uitvoerend producenten: Brad Krevoy, Amanda Phillips Atkins, Tag Mendillo, Eric Jarboe, James Townsend
Geproduceerd door: Amy Krell

Vanaf 22 november 2019
'Nailed It! Holiday!: Season 2'

Trommel je geliefden op, want 'Nailed It! Holiday' is terug! St. Nicole en Jacques Frost presenteren de grootste misbaksels van dit kerstseizoen. Van ingestorte kerstcakes tot aangebrande koekjes, monden vallen open wanneer deze bakkers de nieuwe uitdagingen aangaan. Van de Kerstman tot Scrooge en van engelen tot elfjes, deze bakkers vinden nieuwe manieren om de keuken en je smaakpapillen te verwoesten in 'Nailed It! Holiday' - zelfs de Grinch komt langs om het nieuwe jaar in te luiden! Gasten zijn o.a.: Maya Rudolph, Jillian Bell, David Burkta, Bridget Everett, Jason Mantzoukas en Ron Ben Israel. 'Nailed It! Holiday' is geproduceerd door Magical Elves.

Vanaf 28 november 2019
'Merry Happy Whatever'

Tijdens de vrolijke maar hectische dagen voor en na Kerst volgt 'Merry Happy Whatever', Don Quinn (Dennis Quaid), een pater uit Philadelphia die zijn best doet om de stress van Kerst en de eisen van zijn hechte maar hectische familie in evenwicht te brengen. Maar wanneer zijn jongste dochter Emmy (Bridgit Mendler) terugkomt uit L.A. met een nieuwe vriend, de tegen armoede strijdende muzikant Matt (Brent Morin), wordt Don’s geloof dat  'there’s the Quinn way… and the wrong way' op de proef gesteld. 'Merry Happy Whatever' is bedacht door met een Emmy Award-bekroond Tucker Cawley ('Everybody Loves Raymond'). Het is een hilarische en hartverwarmende komedie die bewijst dat, ondanks dat er geen grote strik omheen zit, familie toch het grootste cadeau kan zijn.

Met: Dennis Quaid, Bridgit Mendler, Brent Morin, Siobhan Murphy, Adam Rose, Hayes MacArthur, Elizabeth Ho, Ashley Tisdale, Garcelle Beauvais en Tyler Ritter
Creator en Showrunner: Tucker Cawley
Executive Producers: Tucker Cawley, Aaron Kaplan, Wendi Trilling, Dana Honor en Dennis Quaid

Vanaf 29 november 2019
'Sugar Rush Christmas'

Dit is een cadeau dat het wachten waard is: 'Sugar Rush Christmas'! Hunter March, Candace Nelson en Adriano Zumbo worden vergezeld door de gast-juryleden Tiffani Thiessen, Liza Koshy, Donal Skehan, Jeanine Mason, Amirah Kassem en Olympisch goud winnares Meryl Davis bij het proeven van heerlijke Kersttraktaties in drie competitierondes. De jury beslist welk team er met de prijs van $10,000 vandoor gaat in deze zes Kerstafleveringen. 'Sugar Rush Christmas' is geproduceerd door Magical Elves.

Vanaf 6 december 2019
'Magic For Humans: Season 2' (Holiday Episode)

Ho ho ho! Justin omarmt de Kerstgedachte door de school van de kerstman te bezoeken en kinderen te leren over de magie van het schenken.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers