Joyce 'Trashcore' Kamania wint 'Ink Master - Meesters van de Lage Landen 2'

dinsdag 6 maart 2018

De jury was unaniem in haar oordeel: de Belgische Joyce 'Trashcore' Kamania is de winnaar van 'Ink Master – Meesters van de Lage Landen 2' en gaat naar huis met de titel Ink Master 2018 en het prijzengeld van 20.000 Euro.

Dat werd maandag bekend in de laatste aflevering van 'Ink Master- Meesters van de Lage Landen 2' op Spike.


Acht weken lang ging Joyce Kamania van Trash Tattoo (Dendermonde) met negen andere tattoo artists uit Nederland en België de strijd aan om de beste allround tattoo artist te worden. Iedere week werden de deelnemers door de Ink Master-jury, bestaande uit presentator Marco Roelofs en gerenommeerde tattoo artists Errol Buwalda en Morrison Schiffmacher, uitgedaagd om de meest uiteenlopende opdrachten uit te voeren. Wie niet de juiste skills bevatte, moest van de jury direct zijn of haar shop sluiten en werd naar huis gestuurd.

In de spannende finale van gisteravond kregen de drie finalisten Joyce Kamania, Robbin Snip en Matthew Luhukay de opdracht om op een tattoo conventie zoveel mogelijk tatoeages te zetten in zeven uur tijd. De kwaliteit was echter leidend boven kwantiteit in het jury-oordeel. De jury bepaalde dat Robbin net voor de allesbeslissende opdracht naar huis werd gestuurd. De allerlaatste en vooral zenuwslopende opdracht bestond uit het zetten van een Man's Ruin-tattoo waar Joyce en Matthew maar acht uur de tijd voor kregen. De jury kroonde unaniem Joyce tot Ink Master 2018 met haar Man's Ruin creatie. Ook heeft ze gedurende het seizoen laten zien dat zij geluisterd heeft naar de jury en iedere week de opdrachten op een hoog kwaliteitsniveau uitvoerde.

'Door te doen wat ik het liefste doe behaalde ik de de titel Ink Master 2018, ik kan niet trotser zijn. Heel het seizoen droeg ik een lucky dollar en coin bij me, blijkbaar hebben deze me goed geholpen!', aldus Joyce Kamania na het winnen van het tweede seizoen 'Ink Master - Meesters van de Lage Landen'. Ze kreeg de award uit handen van de eerste winnaar van Ink Master 2017: Djoels.

Gezocht: nieuwe tattoo artists
Tattoo artists opgelet! Denk jij ook dat je het in je hebt om Ink Master te worden? Geef je dan nu op voor een potentieel nieuw seizoen van 'Ink Master – Meesters van de Lage Landen'. Kijk op www.spiketv.nl voor meer informatie.

Persbericht Spike
http://www.spiketv.nl

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers