Kidsanimatie sensatie 'Yo-kai Watch' vanaf maandag op Nickelodeon

zondag 22 mei 2016

Wanneer Nathan Adams 'Nate' op een zomerse dag de natuur ingaat al zoekende naar bijzondere insecten, ontdekt hij een oud speelgoedapparaat.

Geprikkeld door nieuwsgierigheid besluit Nate er een muntje in te gooien en opent de verzegelde capsule waarna zijn leven nooit, maar dan ook nooit meer hetzelfde zal zijn. In de capsule zit geen alledaags hebbeding, maar een Yo-Kai wezen genaamd Whisper. Whisper zit al 190 jaar vast in de automaat en als dank voor zijn bevrijding geeft hij Nate een heel bijzonder cadeau, een horloge waarmee alleen hij alle Yo-kai kan zien die verborgen zitten. Iedere Yo-kai heeft een speciale kracht om te helpen problemen op te lossen.


Wat volgt is een ontdekkingsreis vol avontuur op zoek naar Yo-kai waarmee Nate vriendschap sluit, met de vriendschap ontvangt de Yo-kai een horloge waarna Nate ze altijd op kan roepen wanneer hij ze nodig heeft. In plaats van de Yo-kai alleen op te roepen voor grote problemen, roept Nate ze op om zijn alledaagse problemen op te lossen.

Wat Yo-kai zijn? Whisper en andere Yo-kai zijn kleine wezens uit een parallelle wereld en hebben invloed op het gedrag van mensen. Er zijn Yo-kai, die mensen verdrietig of boos kunnen maken, of juist heel erg blij. Er zijn zelfs Yo-kai die zorgen voor de vlinders in je buik. Nu Nate de enige persoon is die Yo-kai kan zien, probeert hij zoveel mogelijk nare Yo-kai te temmen. Met zijn horloge probeert Nate mensen en Yo-kai te helpen en dat zorgt voor vele spannende avonturen en ongebruikelijke vriendschappen.

'Yo-kai Watch', vanaf maandag 23 mei iedere schooldag om 15.50 uur op Nickelodeon.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers