Kurt Russell schittert als Santa Clause in 'The Christmas Chronicles' - VIDEO

zondag 4 november 2018

'The Christmas Chronicles' is een kerstavontuur geproduceerd door Chris Columbus ('Home Alone', 'Harry Potter and the Sorcerer's Stone'), Mark Radcliffe en Michael Barnathan, geschreven door Matt Lieberman en geregisseerd door Clay Kaytis ('The Angry Birds Movie').

'The Christmas Chronicles' vertelt het verhaal van een broer en zus, Teddy Pierce (Judah Lewis) en Kate (Darby Champ), die het snode plan hebben om op Kerstavond de Kerstman (Kurt Russell) op te wachten en te filmen. Hun plan draait echter uit op een onverwachte reis waar de meeste kinderen alleen maar van kunnen dromen. Nadat ze de Kerstman hebben gespot, sluipen ze in zijn slee, waardoor die crasht en Kerstmis bijna helemaal ontspoort. Tijdens hun wilde nacht werken Kate en Teddy samen met de Kerstman, zoals je hem nog nooit eerder gezien hebt, en zijn trouwe elfjes om Kerstmis te redden voordat het te laat is.



Regisseur Clay Kaytis: 'Niemand kan deze ruige, charismatische maar ook hilarische Kerstman beter tot leven brengen dan Kurt Russell. Vanaf onze eerste ontmoeting stortte zich volledig in deze iconische rol. Hij liet zelfs een indrukwekkende baard groeien. Het was een droom om met Kurt te werken tijdens het creëren van een, naar mijn mening, nieuwe versie van Santa Claus voor de komende generaties.'

Producent Chris Columbus: 'Kurt is de Kerstman. Charismatisch, maar stoer wanneer nodig en met een geweldig gevoel voor humor. We zijn erg opgetogen en enthousiast om zijn vertolking aan het grote publiek te tonen. We hopen dat The Christmas Chronicles een tijdloze klassieker wordt.'

'The Christmas Chronicles' is wereldwijd en exclusief beschikbaar op Netflix op 22 november.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers