Maak je klaar voor het tweede seizoen van 'Ozark', vanaf 31 augustus op Netflix

woensdag 8 augustus 2018

Ozark local, Ruth Langmore, geeft haar vader - die nog steeds in de gevangenis zit - een update over de gebeurtenissen in Ozark sinds de 'gevaarlijke' familie Byrde er zijn intrek nam.

Ook in het langverwachte tweede seizoen volgen we Marty Byrde en zijn familie terwijl ze zich in de duistere onderwereld van een gevaarlijk drugskartel bevinden. Nu Del er niet meer is, stuurt het misdaadsyndicaat zijn meedogenloze advocaat Helen Pierce naar de stad om de dingen door elkaar te schudden, op een moment dat de rust in het leven van de Byrdes leek terug te keren.


Marty en Wendy worstelen met het vinden van de juiste balans tussen hun familie en de snel escalerende gevaren veroorzaakt door hun relaties met de power-hungry Snells, het kartel en hun nieuwe sheriff, Ruth Langmore. De inzet is nog hoger en de Byrdes realiseren zich dat ze all in moeten gaan vooraleer ze eruit kunnen geraken.

Op 31 augustus is het 2de seizoen van 'Ozark' exclusief beschikbaar op Netflix.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers