Mark Wahlberg en Winston Duke schitteren in de trailer van Netflix' 'Spenser Confidential'

donderdag 5 maart 2020

Spenser (Mark Wahlberg) — een voormalig agent die vooral bekend staat om het veroorzaken van problemen in plaats van ze op te lossen — is net vrijgelaten uit de gevangenis en wil Boston nu voorgoed verlaten.

Vlak voor zijn afreis wordt hij tegen beter weten in gestrikt door zijn voormalige bokscoach en mentor Henry (gespeeld door Alan Arkin). Die laatste wilt dat Spenser hem helpt met het trainen van de veelbelovende amateurvechter Hawk (Winston Duke), een brutale, no-nonsense MMA-vechter die ervan overtuigd is dat hij een sterkere tegenstander zal worden dan Spenser ooit geweest is.


Wanneer twee van Spensers ex-collega’s worden vermoord, rekruteert hij Hawk en zijn vuilgebekte ex-vriendin Cissy (Iliza Shlesinger) om hem te helpen bij zijn onderzoek naar de daders om ze vervolgens voor het gerecht te slepen.

'Spenser Confidential' wordt geregisseerd door Peter Berg en is een actiekomedie. Bokeem Woodbine, Marc Maron en Austin Post (aka Post Malone) vervolledigen de cast. Het verhaal is geïnspireerd op ‘Robert B. Parker’s Wonderland’, het succesvolle boek van auteur Ace Atkins.

Geregisseerd door: Peter Berg
Cast: Mark Wahlberg, Winston Duke, Alan Arkin, Iliza Shlesinger, Austin Post (aka Post Malone), Marc Maron, Bokeem Woodbine
Screenplay door: Sean O’Keefe en Brian Helgeland
Gebaseerd op: Robert B. Parker’s “Wonderland”, door Ace Atkins
Geproduceerd door: Neal H. Moritz, Toby Ascher, Mark Wahlberg, Stephen Levinson en Peter Berg

'Spenser Confidential', is vanaf vrijdag 6 maart te zien op Netflix.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers