Martin Scorsese's 'The Irishman' (Netflix) opent New York Film Festival

dinsdag 30 juli 2019
Foto: © Coopr/Netflix 2019

New York Film Festival heeft bekend gemaakt dat de Netflix Original film 'The Irishman', van Martin Scorsese, de openingsfilm wordt.

De film met Robert De Niro, Al Pacino en Joe Pesci in de hoofdrollen beleeft tevens haar wereldpremière tijdens het festival. De 57e editie van het New York Film Festival vindt plaats in New York van 27 september tot 13 oktober, 2019. 'The Irishman' wordt najaar 2019 verwacht op Netflix.

Over 'The Irishman'
Robert De Niro, Al Pacino en Joe Pesci schitteren in Martin Scorsese's 'The Irishman', een episch verhaal over georganiseerde misdaad in Amerika na de tweede wereldoorlog. Verteld vanuit het perspectief van oorlogsveteraan Frank Sheeran, een hosselaar en huurmoordenaar die samenwerkte met de meest notoire onderwereldfiguren van de 20ste eeuw. De film centreert zich rondom een van de grootste onopgeloste moordzaken uit de Amerikaanse geschiedenis, de verdwijning van de legendarische Vakbond President Jimmy Hoff. 'The Irishman' geeft inzage in de besloten wereld van georganiseerde misdaad: de dagelijkse gang van zaken, de onderlinge rivaliteit en de connecties met mainstream politiek.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers