Mini-marathon van 'De Ludwigs' op Nickelodeon

vrijdag 13 mei 2016

Vanaf nu worden jongeren vijf weken lang dagelijks meegesleept in de avonturen van Yara, Benny, Daniel, Sam en Anoosha, de kinderen van het Ludwigs gezin in de nieuwe Nickelodeon-serie 'De Ludwigs'.

De kinderen komen voor een grote uitdaging te staan wanneer hun ouders Kate en Erik, gespeeld door Tooske en Bastiaan Ragas, plotseling verdwijnen na een avondje uit naar de opera.

Met de verdwijning staan de kinderen voor een groot dilemma: naar de politie gaan of niet? Hiermee lopen ze het risico uit huis geplaatst te worden, de vijf kids zijn namelijk de pleegkinderen van Erik en Kate en voor sommigen van hen is het de laatste kans om bij een gezin te wonen in plaats van in een tehuis. De kids besluiten dan ook om het heft in eigen handen te nemen en zelf op zoek te gaan naar hun ouders. Ze zetten alles op alles om het huishouden draaiende te houden, de volwassenen in hun omgeving ervan te overtuigen dat de ouders er nog steeds zijn en het Ludwigs familie geheim te ontrafelen om Kate en Erik terug te vinden. Dit zorgt voor veel humoristische, maar ook uitdagende momenten.

Gemist? Geen probleem. Iedere zaterdag tussen 10.30 uur en 11.20 uur zendt Nickelodeon een mini-marathon uit met alle afleveringen de afgelopen week. Dus ga er lekker voor zitten en geniet van belevenissen van de familie 'De Ludwigs'.

Bekijk hier hoe het mysterie deze week van start gaat:


De cast
Tooske en Bastiaan Ragas zijn te zien als ouders Kate en Erik. De rollen van de vijf pleegkinderen worden vertolkt door Timo Verbeek (Benny), Rosaline Lantink (Anoosha), Cedric van den Abbeele (Sam), Luca Hollestelle (Yara) en Yassine El Ouardi (Daniel). Ook zijn er o.a. rollen weggelegd voor Cees Geel, Kees Hulst, Arno Moens en Yootha Wong Loi Sing.

'De Ludwigs' speelt zich af in het decor van Amsterdam waar het gezin woont in een indrukwekkend grachtenpand dat naast woonhuis ook dienst doet als museum. 'De Ludwigs' is een avontuurlijke comedy voor kids in de leeftijd 6-12 jaar die in het teken staat van vriendschap, familie en het oplossen van een groot mysterie.

'De Ludwigs' is sinds maandag 9 mei te zien bij Nickelodeon, dagelijks met nieuwe afleveringen van maandag t/m donderdag om 19.20 uur en een mini-marathon op woensdagmiddag en zaterdagochtend.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers