Mystery Guest geeft 'EX'tra twist aan 'Ex on the Beach: Double Dutch All Stars Season'

dinsdag 14 mei 2019
Foto: MTV - © Viacom Benelux 2019

Het all stars season van 'Ex On The Beach: Double Dutch' start al over een paar dagen. De bekendste kandidaten uit eerdere seizoenen keren nog een keer terug naar de tropische hotspot om op zoek te gaan naar ultieme zomerliefde.

Tot nu toe zijn Harrie, Wayne, Yasmine, Roy, Lisa, Alisa, Renan, Sharon en Esmee aangekondigd als de all stars van dit jubileumseizoen. Maar er is er een ‘EX’tra twist…


De exen van deze all stars zullen niet het enige onverwachte bezoek zijn op het tropische strand. De negen hete singles zullen namelijk vergezeld worden door een… tiende knapperd! Zal de binnenkomst van deze ‘pretty boy’ leiden tot nieuwe romances? Of zal zijn bezoek zorgen voor ongekende drama’s en ruzies?

Onze Mystery Guest is nu 5 maanden vrijgezel en heeft, naar eigen zeggen, ‘tientallen’ exen en scharrels. De woorden lief, romantisch en humoristisch beschrijven deze Mystery Guest to the max. Hij vindt zichzelf jaloers, houdt ervan ‘hard to get’ te spelen en knapt af op vrouwen die agressief uit de hoek komen. Verder is hij niet monogaam in relaties en heeft hij het bed gedeeld met meer dan 20 partners. 'Als ik iets wil dan wil ik het ook echt en krijgt niemand anders het'. Zal de vastberaden Mystery Guest succes hebben in het vinden van de ware liefde, of zal hij niet verder komen dan een paar ‘one- night stands’?

Check hieronder de video voor meer beelden van de Mystery Guest. Kan jij al raden wie achter het masker schuilt? Hij wordt aanstaande zondag om 21.30 uur in de eerste aflevering onthult.

De vijfde verjaardag van de succesvolle MTV-realityserie vieren we met een groots nieuw seizoen. Negen populaire singles van de afgelopen vier seizoenen keren nog één keer terug tijdens dit ‘all stars season’. Ze vertrekken opnieuw naar een paradijselijk eiland voor een zomer vol liefde… Ze feesten, daten en flirten er lustig op los wat de perfecte omstandigheden zijn voor prille romances, (een) one-night-stand(s) of misschien wel het vinden van de ware (vakantie)liefde. Net als de vonken er vanaf vliegen komt er onverwacht bezoek...

Denken ze dit keer wel te kunnen ontsnappen aan de Tablet of Terror? Met nieuwe exen die aanspoelen op de witte stranden van Thailand krijgen de all stars wederom het vuur aan de schenen gelegd. Sommigen willen wraak en anderen hopen (stiekem) op het aanwakkeren van een oude romance. Eén ding is zeker; verstoppen is zinloos. Niemand weet waar en wanneer er een nieuwe ex opduikt en dat levert flink wat drama op... Welke EX is next?

'Ex on the Beach: Double Dutch All Stars Season', is vanaf 19 mei iedere zondag om 21.30 uur te zien op MTV.

'Ex on the Beach: Double Dutch All Stars Season' wordt geproduceerd door No Pictures Please, onderdeel van Fremantle. De digitale content wordt geproduceerd door Tigris Media BV.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers