Na Beyoncé en Lady Gaga presenteert Netflix nu de Nederlandse hitsensatie Toon

donderdag 17 oktober 2019

De Nederlandse introverte muzikant Toon krijgt een internationaal podium. Vanaf 18 oktober zal de komedieserie over Toon in ruim 190 landen exclusief te zien zijn op Netflix.

Toon is een sociaal onhandige muzikant die in één klap beroemd wordt als een filmpje van hem op een feestje viral gaat. Zelf wil hij dit helemaal niet, hij zit het liefst alleen thuis te gamen, maar dankzij de enthousiaste zangeres Nina en Toons ambitieuze zus Elise verdwaalt hij steeds verder in de wereld van de showbusiness.


De hoofdrol wordt gespeeld door Joep Vermolen. De cast bestaat verder uit Loulou Hameleers, Amy van der Weerden, Robbert Bleij,  Arend Brandligt en Marijn Klaver. In de gastrollen maken vele bekende gezichten hun opwachting waaronder Eva Jinek, Huub Smit, Tygo Gernandt, Ferdi Stofmeel, DJ Jean en Kim Feenstra.

Toon is geproduceerd door NewBe (Jeroen Koopman) en geregisseerd door Beer ten Kate. Het scenario is geschreven door Dirk van Pelt.

De serie werd in 2017 genomineerd voor de prestigieuze Golden Nymph, een belangrijke internationale televisieprijs die jaarlijks in Monte Carlo wordt uitgereikt.

Alle afleveringen van 'Toon' seizoen 1 & 2 zijn vanaf 18 oktober te zien op Netflix.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers