Nance, Jasper Demollin en vele anderen vertellen Bezopen Verhalen in Comedy Central's 'Drunk History'

zondag 14 april 2019
Foto: Comedy Central - © Viacom Benelux 2019

Heb je niet altijd goed opgelet tijdens geschiedenisles? Geen probleem! Comedy Central helpt jou je geheugen haarfijn op te frissen met 'Drunk History', het nieuwe programma waarin dronken artiesten, acteurs en presentatoren je honderduit vertellen over de meest Bezopen Verhalen uit de geschiedenis van de Lage Landen.

Na de zeer succesvolle edities in onder andere Engeland, Amerika, Mexico, Hongarije, Argentinië en Australië haalt Comedy Central het populaire programma nu naar België en Nederland. Met behulp van de benevelde geschiedenislessen spijkert de zender je kennis van het verleden op onorthodoxe wijze weer helemaal bij: vanaf maandag 15 april tover jij de meest interessante verhalen uit je binnenzak, voor bij de koffie automaat of op een verjaardag!


Alle 'Drunk History'-verhalen zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen uit de Vaderlandse Geschiedenis. Mata Hari, De Zwembadaffaire met Johan Cruijff, De Legende van Kenau, De Ontsnapping van Hugo de Groot, De Greet Hofmans Affaire, De Moord op Vincent van Gogh, ze passeren allemaal de revue. De vertelde verhalen vormen het letterlijke script voor een nagespeelde versie, die vertolkt wordt door een groot aantal bekende acteurs. 

'Drunk History' belooft in ieder geval hele grappig én interessant historische verhalen. Want dronken mensen vertellen immers altijd de waarheid,  alleen in dit geval niet altijd even samenhangend.. 

De aankomende weken maakt Comedy Central bekend welke vertellers én acteurs hebben meegewerkt aan de show.

'Drunk History': Dronken sterren vertellen Bezopen Verhalen uit de geschiedenis van de Lage Landen. That's it! Vanaf 15 april elke maandag om 22.00 uur op Comedy Central.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers