Nederlands-Belgische genomineerden 'Kids' Choice Awards 2019' bekend

donderdag 21 februari 2019

De Nederlandse en Vlaamse genomineerden voor het grootste kidsfestijn en SLIME-spektakel van het jaar, de Nickelodeon 'Kids' Choice Awards 2019', zijn bekend!

Dit jaar zijn er 5 categorieën waarin Nederlandse en Vlaamse sterren kans maken op een award. Voor Favoriete Ster Nederland zijn de kanshebbers Kraantje Pappie, Djamila, Kalvijn, Britt Scholte, Nina Schotpoort en Royalistiq.


In de splinternieuwe categorie Favoriete Grappenmaker zijn zowel Nederlandse als Vlaamse grapjassen genomineerd: Jeroen van Holland, StukTV, Quinsding, Mark Hoekx, Andy Peelman en Dutchtuber.

Voor Favoriete TV-Programma is er wederom een mix van shows uit Nederland en België genomineerd: 'De Eindmusical', 'Checkpoint', 'Nachtwacht', 'Spangas', 'De Viral Fabriek' en 'Campus 12' maken kans op de oranje Nickelodeon Blimp.

En er is ook ruimte voor jong talent dit jaar! In de categorie Favoriet Aanstormend Talent voor Nederland en België zijn genomineerd: Sterre Koning, Steffi Mercie, Clonny Games, Emma Keuven, Zita Wauters en Summer de Snoo.

In de categorie Favoriete Ster België zijn Nora Gharib, Stien Edlund, Emma Bale, Sieg de Doncker, JustJade en Tinne Oltmans genomineerd.

De 'Kids' Choice Awards 2019' worden op zondag 24 maart uitgezonden, vanaf 18.30 uur op Nickelodeon Nederland en Vlaanderen.

Houd ons goed in de gaten want op 26 februari mogen we ook bekend maken wie er genomineerd zijn voor de Internationale 'Kids' Choice Awards'. En we vertellen dan ook meer over hoe je kunt stemmen op jouw persoonlijke favoriet!

Nickelodeon's Race naar de 'Kids' Choice Awards'!
Vanaf aanstaande zondag, 24 februari, zie je in het spannende Nickelodeon programma 'Race naar de Kids' Choice Awards'! hoe Nickelodeon hosts Nienke van Dijk en Wout Verstappen de 'Kids' Choice Awards' genomineerden uitdagen om de strijd met elkaar aan te gaan in een uitdagende race vol met obstakels!

Er wordt gebattled over stormbanen, de stalen zenuwen worden getest en onze genomineerden gaan zelfs over de kop! Er wordt keihard gestreden voor de eer en natuurlijk nog het allerhardst voor het echte Nickelodeon SLIME, waarmee het winnende team wordt overgoten!

Aanstaande zondag zie je Quinsding (Quinty Misiedjan) en Jeroen van Holland tegen Celine en Gio uit de Nachtwacht in de allereerste aflevering!

'De Race naar de Kids' Choice Awards!' - elke zondag om 18.30 uur op Nickelodeon Nederland en Vlaanderen!

Genomineerden 'Kids' Choice Awards 2019'
Hieronder nog eens alle genomineerden voor Nederland en België op een rij:

Favoriete Ster: Nederland

Kraantje Pappie
Djamila
Kalvijn
Britt Scholte
Nina Schotpoort
Royalistiq

Favoriete Ster: België

Nora Gharib
Stien Edlund
Emma Bale
Sieg de Doncker
JustJade
Tinne Oltmans

Favoriete TV-programma: Nederland en België

De Eindmusical
Checkpoint
Nachtwacht
Spangas
De Viral Fabriek
Campus 12

Favoriete grappenmaker: Nederland en België

Jeroen van Holland
StukTV
Quinsding
Mark Hoekx
Andy Peelman
Dutchtuber

Favoriet Aanstormend Talent: Nederland en België

Sterre Koning
Steffi Mercie
Clonny Games
Emma Keuven
Zita Wauters
Summer de Snoo

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

Frits, Ad, Henny, Edwin en Estavana zijn in Nepal, waar de groep van de ene verbazing in de ander valt. De reisleidster heeft geregeld dat de mannen gaan 'riksja rijden' door het drukke centrum van Kathmandu. Het verkeer is chaotisch en Frits krijgt een botsing. Tijdens een klankschaalsessie krijgt Estavana de slappe lach en valt Ad in slaap. Samen praten ze over het unieke karakter van Ad en wat hij heeft meegekregen van zijn ouders. Als de groep een openbare lijkverbranding bezoekt, krijgt Estavana het te kwaad.

'Beter Laat Dan Nooit', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers