Netflix kondigt deel 4 van 'La Casa de Papel' aan

zondag 8 december 2019

Netflix heeft dit weekend tijdens de Braziliaanse Comic Con het vierde deel aangekondigd van de meest populaire niet-Engelstalige serie 'La Casa de Papel'.

Een mysterieuze man genaamd El Profesor ('The Professor'), plant de allergrootste overval die men ooit kan bedenken: de overname van de Koninklijke Munt van Spanje en het stelen van 2.4 biljoen euro. Om dit ambitieuze plan te kunnen uitvoeren rekruteert hij een bende van 8 mensen die elk bepaalde talenten bezitten, maar ook niets te verliezen hebben. De overvallers vinden het lastig om zich aan de voorgelegde regels te houden en worden geconfronteerd met onwillige gijzelaars, geweld en isolement. Uiteindelijk slagen ze erin om uit het Spaanse Nationale Munthuis te ontsnappen, met het geld. Hun geluk is echter van korte duur wanneer één van hen gearresteerd wordt en de bende gedwongen wordt om weer samen te komen om een nog ambitieuzer plan uit te voeren, met als doelwit: de Nationale Bank van Spanje.


Fans van 'La Casa de Papel' kunnen de serie volgen op Instagram, YouTube of Twitter.

'La Casa de Papel': deel 4 is vanaf 3 april 2020 wereldwijd exclusief beschikbaar op Netflix.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers