Netflix kondigt laatste seizoen 'Orange is the New Black' aan - VIDEO

zaterdag 25 mei 2019

Deze zomer komt de baanbrekende hitserie 'Orange is the New Black' ten einde. Netflix onthulde een teaser en de eerste beelden die aankondigen dat de geliefde serie eindigt met het zevende en tevens laatste seizoen.

'Orange is the New Black' luidde een monumentaal tijdperk van televisie in. De zes ongelofelijke seizoenen belichten moeilijke, relevante en menselijke hedendaagse verhalen.


In het laatste seizoen komen de dames van Litchfield tot de conclusie dat de gevangenis hen voor altijd heeft veranderd. Piper worstelt met het leven, terwijl het leven in Max, net zo corrupt en onrechtvaardig als altijd, zonder haar doorgaat. Taystee's vriendschap met Cindy is nog steeds onzeker terwijl ze wacht op haar vonnis. Gloria en haar keukenpersoneel worden geconfronteerd met de harde waarheid van de nieuwste winst van Polycon. Anderen jagen weer op drugs of dromen en worstelen met de gedachten over hun plek op deze wereld.


'Orange is the New Black' seizoen 7 is vanaf 26 juli te zien Netflix.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Corsokoorts in Sint Jansklooster' (SBS6)

In de leukste en tevens enige kroeg van Klooster komen alle afgevaardigden van de corsogroepen bij elkaar. De bloemencommissie heeft namelijk slecht nieuws. En corsogroep 'Hebbes' bestaat dertig jaar. Nu is het bij hen elke dag al feest, omdat elke dag ook je laatste kan zijn. Exact zes jaar geleden namen ze afscheid van Dennis, de broer van Patrick. Daarom heeft Patrick de leden gevraagd om iets eerder te komen. Samen feesten, samen rouwen.

'Corsokoorts in Sint Jansklooster', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers