Netflix kondigt nieuwe miniserie 'Unbelievable' aan - VIDEO

donderdag 18 juli 2019

'Unbelievable' is een Netflix-miniserie over een aantal gelijkaardige seksuele aanrandingen en een potentiŽle serieverkrachter.

Wanneer de tiener Marie Adler (Kaitlyn Dever) een aangifte doet waarin ze beweert dat ze seksueel is aangevallen door een indringer in haar huis, wordt haar verhaal sterk in twijfel getrokken door de onderzoekende detectives maar ook door de mensen die het dichtst bij haar staan.

Ondertussen ontmoeten de detectives Grace Rasmussen en Karen Duvall (Emmy winnaars Toni Collette en Merritt Wever) elkaar tijdens het onderzoek naar een aantal gruwelijk gelijksoortige indringersverkrachtingen en werken samen om de potentiële serieverkrachter te vangen.


'Unbelievable' is geïnspireerd op waargebeurde feiten uit The Marshall Project en het ProPublica Pulitzer Prize-winnende artikel, 'Een ongelofelijk verhaal van verkrachting', geschreven door T. Christian Miller en Ken Armstrong. Tevens gebaseerd op de This American Life radio-episode, 'Anatomie van de Twijfel', met afleveringen geregisseerd door de door Oscar genomineerden Susannah Grant en Lisa Cholodenko.

'Unbelievable' is een verhaal over een onuitspreekbaar trauma, onwankelbare vasthoudendheid en verbazingwekkende veerkracht.

Showrunner Susannah Grant produceert de serie samen met Sarah Timberman, Carl Beverly, Lisa Cholodenko, Ayelet Waldman, Michael Chabon, Katie Couric, Richard Tofel, Neil Barsky, Robyn Semien, en Marie.

#UnbelievableNetflix is vanaf 13 september exclusief te zien op Netflix.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers