Netflix' 'Living With Yourself' met Paul Rudd vrijdag beschikbaar

donderdag 17 oktober 2019
Foto: © coopr/Netflix 2019

De Netflix-serie 'Living With Yourself' is een originele komedie die volledig draait rond de vraag 'willen we echt beter zijn?' Miles (Paul Rudd) is een man die worstelt met het leven.

Wanneer hij een nieuwe behandeling ondergaat die belooft om van hem een beter persoon te maken, merkt hij dat hij vervangen wordt door een nieuwe en verbeterde versie van zichzelf. Miles moet niet alleen leren omgaan met de onbedoelde gevolgen van zijn acties, hij ontdekt ook dat hij moet vechten voor zijn vrouw (Aisling Bea), zijn carrière en zijn identiteit.

'Living With Yourself' bestaat uit acht afleveringen, verteld vanuit meerdere perspectieven. De serie is gemaakt en geschreven door Emmy® Award-winnaar Timothy Greenberg ('The Daily Show with Jon Stewart'), geregisseerd door Jonathan Dayton en Valerie Faris ('The Battle of the Sexes', 'Little Miss Sunshine'), Paul Rudd en... Paul Rudd. Greenberg produceert de show samen met Anthony Bregman en Jeff Stern voor Likely Story, Tony Hernandez voor Jax Media, Dayton, Faris, Rudd en Jeff Blitz.

'Living With Yourself' is vanaf vrijdag 18 oktober wereldwijd op Netflix te bekijken.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers