Netflix stopt met Marvel

woensdag 20 februari 2019

Netflix zet de samenwerking met Marvel stop. Die beslissing is het gevolg van de plannen die Disney heeft om met een eigen streamingdienst te beginnen. Disney is het moederbedrijf van Marvel.

Voor de fans van de Marvel-franchise betekent dit dat ze niet meer op Netflix terecht kunnen voor nieuwe afleveringen van bijvoorbeeld 'Jessica Jones' en 'The Punisher'. Vooral voor wie 'Jessica Jones' volgt, is dit slecht nieuws want er lag een volledig afgewerkt seizoen klaar op de plank. Het is niet duidelijk wat daarmee zal gebeuren. Maar ook de andere Marvel-reeksen 'Daredevil', 'Luke Cage' en 'Iron Fist' zullen niet meer te zien zijn bij Netflix.


Disney zelf heeft nog maar weinig informatie gelost over zijn streamingplannen. Het is niet bekend welke reeksen er zullen te zien zijn, laat staan wanneer de dienst gelanceerd wordt.

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers