Nickelodeon gaat opnieuw in zee met Studio 100 voor nieuwe serie

dinsdag 4 augustus 2009

Vanaf maandag 2 november a.s. gaat de spiksplinternieuwe serie 'Slot Marsepeinstein' van start. Dit spannende Sinterklaasverhaal is een gezamenlijke productie van Studio 100 en Nickelodeon en zal 5 weken lang te zien zijn op Nickeodeon.

'


We zijn zeer verheugd de succesvolle samenwerking die we met Nickelodeon hebben voor 'Het Huis Anubis', verder te kunnen uitbreiden', aldus Dominic Stas, Algemeen Directeur voor Studio 100 Benelux. 'De tv-serie zal het begin zijn van een langere samenwerking waarbij we dit Sinterklaasproject uiteindelijk op een multimediale manier in de markt gaan zetten. Daarbij vinden wij het beide heel belangrijk het traditionele Sinterklaasfeest in ere te houden dat zo geliefd is bij de Nederlandse en Belgische kinderen', aldus Patrick Alders, General Manager Nickelodeon.

Het verhaal in een notendop

De opa van de 12-jarige Jonas is de klokkenmaker van Sinterklaas. Als opa op een dag naar het kasteel van Sinterklaas moet om de grote pakjesavond-aftel-klok na te kijken, achtervolgt Jonas hem stiekem. Zo belandt Jonas in het kasteel van Sinterklaas, genaamd Slot Marsepeinstein. In dit kasteel mogen kinderen natuurlijk helemaal niet komen, anders zouden ze hun cadeautjes al van tevoren zien. Jonas verstopt zich daarom in een immense pakjeskamer, waar ook een grote magische klok staat. Helaas heeft Jonas zich net op de verkeerde plek verstopt...

Zal pakjesavond voor altijd veranderen? Of zal Jonas het voortbestaan van Sinterklaas veilig weten te stellen?

DOSSIER: Het tv-najaar van 2009

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo FOX logo

Atwaters werelden komen samen wanneer er een kind omkomt in zijn gebouw in Burnside. Atwater en zijn vader Lew moeten tegen wil en dank samenwerken aan deze gruwelijke zaak.

'Chicago P.D., om 21.00 uur op FOX.'

Dossiers