'Nickelodeon Kids' Choice Awards 2020' uitgesteld

vrijdag 13 maart 2020

Het grootste en meest slijmerige feest van het jaar dat op 22 maart in Los Angeles zou plaatsvinden en op maandag 23 maart om 18.30 uur te zien zou zijn op Nickelodeon zal voorlopig uit voorzorg worden uitgesteld vanwege de veiligheid en het welzijn van elk persoon die bij de awardshow betrokken is.

Voor de kids geen paniek! De stemmen die de fans uitbrengen op hun helden op film-, muziek- en televisiegebied tellen nog steeds mee.


Voor het laatste nieuws over de 'Kids' Choice Awards 2020' check kca.nickelodeon.nl en KidsChoiceAwards.com. Blijf ook op de hoogte via de kanalen op Facebook en op Instagram. @Nickelodeon #KCA.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers