Nieuw seizoen 'American Crime Story' over affaire Lewinsky

donderdag 8 augustus 2019

Er komt een nieuw seizoen van 'American Crime Story'. Dat hebben de makers aangekondigd. En deze keer gaat de serie over de ophefmakende zaak rond Bill Clinton en stagiaire Monica Lewinsky.

In 1998 smullen de Amerikanen van de affaire Lewinsky. Er is namelijk uitgelekt dat president Bill Clinton in het Witte Huis seks had met zijn stagiaire Monica Lewinsky. In een televisietoespraak ontkent hij de gebeurtenissen, maar wanneer hij wordt beschuldigd van meineed, biedt Clinton alsnog zijn verontschuldigingen aan.


Beanie Feldstein neemt de rol van Lewinsky op zich. Voor alle andere (hoofd)rollen zijn audities in volle gang. Het nieuwe seizoen van 'American Crime Story' wordt op FOX verwacht in aanloop naar de presidentsverkiezingen van 2020.

De eerste reeks van 'American Crime Story' ging over O.J. Simpson, in seizoen 2 werd de moord op mode-ontwerper Gianni Versace belicht.

Bron: vrtnws.be

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers