Nieuw seizoen 'Midsomer Murders' op komst

vrijdag 26 juli 2019

De opnames van het 21ste seizoen van de populaire Britse misdaadreeks 'Midsomer Murders' zijn gestart. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Wellicht is dit nog niet het laatste seizoen, want acteur Neil Dudgeon, die het hoofdpersonage John Barnaby speelt in de reeks, heeft nog een contract tot 2020. Ook Nick Hendrickx, die detective Jamie Winter vertolkt, bevestigt zijn aanwezigheid.


'Midsomer Murders' kwam in 1997 voor het eerst op televisie op de commerciële Britse zender ITV. In Vlaanderen zendt Eén de reeks uit, in Nederland is de serie te zien bij KRO-NRCV. Wanneer het nieuwe seizoen op televisie komt, is nog niet bekend.

Bron: Het Nieuwsblad, IMDB

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers