Nieuw seizoen 'The End of the F***ing World' op komst

maandag 9 september 2019

In november verschijnt het tweede seizoen van de Britse serie 'The End of the F***ing World', zowel op Channel 4 als Netflix. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

De serie, gebaseerd op de gelijknamige stripreeks van Charles Forsman, gaat over de pubers James en Alyssa, die samen op zoek gaan naar Alyssa's vader. Het nieuwe seizoen maakt een tijdsprong van twee jaar.


Daarnaast raakte ook al bekend dat hoofdrolspeelster Jessica Barden het gezelschap krijgt van Naomi Acki, bekend van 'Star Wars'. Of Alex Lawther, James in de serie, opnieuw zijn opwachting maakt, is nog niet bekend, net als een exacte startdatum van het nieuwe seizoen. In het verleden werd de reeks al genomineerd voor een BAFTA en een Emmy.

Bron: Het Laatste Nieuws

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers