Nieuw seizoen van 'Stranger Things' staat voor de deur! - TRAILER

zaterdag 23 maart 2019
Foto: © Coopr/Netflix 2019

'School is out, pool is open. Welcome the to summer of '85 in Hawkins.' Netflix heeft de eerste trailer voor 'Stranger Things' S3 vrijgegeven. Het derde seizoen is vanaf 4 juli, op Independence Day, te zien op Netflix.

In het tweede seizoen van 'Stranger Things' werd Will, na zijn verdwijning in de Upside Down, bezeten door het monster The Mind Flayer. Dit terwijl er nog steeds geen spoor was van Eleven. Uiteindelijk keerde Eleven terug en kwam alles weer goed na een hels gevecht tegen de Demogorgons. Maar in de laatste aflevering, terwijl de kinderen rustig op hun eerste bal stonden te dansen en zich van geen kwaad bewust waren, bleek The Mind Flayer nog altijd onder Hawkins te leven.

Het derde seizoen speelt zich opnieuw af in Hawkins, Indiana, in 1985. De zomer is aangebroken en de kinderen hebben een zomerbaantje in het nieuwe winkelcentrum Starcourt Mall of genieten van hun zomervakantie. Maar hoe rustig zal deze zomer verlopen?


'Stranger Things' ontving o.a. 18 Emmy-nominaties (met 5 overwinningen) en won de SAG Award 2017 voor Outstanding Performance by an Ensemble in een dramaserie. 

'Stranger Things' S3 is vanaf 4 juli 2019 wereldwijd en exclusief te zien op Netflix. Seizoen 1 en 2 zijn nu te zien op Netflix.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers