Nieuwe horrorserie voor Netflix

donderdag 29 augustus 2019

Binnenkort pakt Netflix uit met 'Marianne', een huiveringwekkende horrorserie over een Franse vrouw die altijd krijgt wat ze wil. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Het verhaal gaat over romanschrijfster Emma, die elke nacht droomt over de enge heks Marianne. Die heks gebruikt ze vervolgens als inspiratie voor haar boeken, maar al snel merkt ze dat haar horrorverhalen ook in het echt plaatsvinden. Om hier een einde aan te maken, moet Emma in haar verleden graven om haar eigen angsten onder ogen te zien.


Het is overigens niet de eerste keer dat Netflix een internationale titel aanbiedt; denk maar aan het succes van 'La Casa de Papel' of het Duitse 'Dark'. 'Marianne' is echter de eerste buitenlandse serie die zo angstaanjagend is. De serie verschijnt vanaf 13 september op Netflix.

Bron: Het Laatste Nieuws

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers