Nieuwe komische Netflix Original-serie 'Sex Education' - VIDEO

donderdag 3 januari 2019

Binnenkort start op Netflix de nieuwe komische coming-of-age dramaserie 'Sex Education'. In de reeks, bestaande uit acht afleveringen, wordt een modern beeld geschetst van romantiek en seks, vriendschap en opgroeien als jongvolwassene op een hedendaagse middelbare school.

'Sex Education' is vanaf 11 januari 2019 exclusief en wereldwijd beschikbaar op Netflix.



In 'Sex Education' maken we kennis met Otis Milburn, een onervaren en sociaal onhandige scholier die bij zijn moeder, een sekstherapeut, woont. Omringd met handleidingen, video's en saaie gesprekken over seks, is Otis ongevraagd expert geworden op dit gebied. Wanneer op school zijn thuissituatie bekend wordt, realiseert Otis zich dat hij zijn specialistische kennis kan gebruiken om populairder te worden. Samen met Mauve, een bijdehante it-girl, zet hij een underground kliniek voor sekstherapie op om de soms vreemde maar bijzondere problemen van zijn medeleerlingen aan te pakken. Door zijn eigen seksuele analyses beseft Otis dat hij misschien zelf ook wel therapie nodig heeft.

De 'Sex Education'-cast bestaat uit onder meer Jean Milburn (Gillian Anderson), Otis Milburn (Asa Butterfield), Maeve Wiley (Emma Mackey), Eric Nevin (Ncuti Gatwa), Jackson Monroe (Kedar Williams-Stirling), Aimee Gibbs (Aimee-Lou Wood) en Adam Groff (Connor Swindells).

'Sex Education' is vanaf 11 januari exclusief en wereldwijd te zien op Netflix.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers