Nieuwe Netflix-hype 'Tiger King' krijgt extra aflevering

dinsdag 7 april 2020

Goed nieuws voor de fans van de populaire Netflix-documentaire 'Tiger King'. De makers pakken uit met een gloednieuwe en extra aflevering. Dat maakte Jeff Lowe, baas van de dierentuin die centraal staat in de reeks, bekend op Twitter.

'Tiger King' is een documentaire die zich afspeelt in een zoo in de Amerikaanse staat Oklahoma en vertelt het verhaal van uitbater Joe Exotic en zijn zakenpartner Jeff Lowe. In geen tijd groeide de serie uit tot een enorme hype met kijkers over de hele wereld. Reden genoeg voor de makers om het niet bij zeven afleveringen te houden.

De nieuwe aflevering werd afgelopen zondag opgenomen en is in de loop van deze week te zien op Netflix. Intussen roepen de makers de fans op om de maatregelen in verband met de coronavirus te respecteren.

Bron: Het Nieuwsblad


TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers