Nieuwe Netflix Original-serie 'Nightflyers' - VIDEO

donderdag 31 januari 2019

Vrijdag 1 februari lanceert Netflix de nieuwe Original-serie 'Nightflyers', gebaseerd op de gelijknamige novelle van George R.R. Martin ('Game of Thrones').

In 'Nightflyers' volgen we acht wetenschappers die hopen contact te maken met buitenaards leven. Hiervoor besluiten ze met hun ruimteschip ‘The Nightflyer’ naar de rand van het zonnestelsel te vliegen. De hechte groep begint elkaar echter te wantrouwen wanneer er onverklaarbare en angstaanjagende dingen gebeuren. Al snel verandert de missie in een ware nachtmerrie...



'Nightflyers' is gebaseerd op het boek van George R.R. Martin ('Game of Thrones'), die ook als uitvoerend producent betrokken was.  De serie is geproduceerd door Universal Cable Productions voor Netflix, met Jeff Buhler als uitvoerend producent en showrunner, met extra uitvoerende producenten  Brian Nelson, Mike Cahill, Andrew McCarth, Gene Klein ('Suits'), David Bartis ('Suits') en Doug Liman ('Live. Die. Repeat') van Hypnotic; Alison Rosenzweig ('Jacob's Ladder', 'Windtalkers') en Michael Gaeta ('Jacob's Ladder') van Gaeta Rosenzweig Films; en Lloyd Ivan Miller en Alice P. Neuhauser van Lloyd Ivan Miller Productions.

'Nightflyers', vanaf 1 februari exclusief en wereldwijd te zien op Netflix.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers